Ahmet je htio doći na Supertalent zbog djevojaka pa se odlučio na pjevanje, a tvrdi kako su mnogi na njega ljubomorni zbog šarma pred "trebama".

Galerija Ahmetov nastup na Supertalentu Ahmetov nastup na Supertalentu Ahmetov nastup na Supertalentu +5 Ahmetov nastup na Supertalentu

Ahmet iz Cazina u BiH na pozornici Supertalenta je priznao kako inače nema nikakav talent, a da je pred kamere stao jednostavno zbog djevojaka.

Vezani članci Lucija Šarčević - 1 Bilman je zbog ove boginje rekao nešto da mu je bilo neugodno, ali nije mogao prešutjeti: ''Tvoj glas, svaki tvoj uzdah...'' Tetiana Kundyk - 10 Maju je opet izbezumila žena kojoj je već otvoreno rekla da je luda: "Kaj je ovo?! Ovo nije normalno!"

"Morao sam imati neki razlog da dođem pa sam odlučio pjevati. Osim trebi, ja sam medicinska sestra, medicinski tehničar, kako kome bolje paše. Bavim se boksom i građevinom u slobodno vrijeme. Inače nemam puno slobodnog vremena zbog trebi. Ako mene pogledate, ipak imam dosta talenata, tipa ljepotu, to je ono što trebe najviše i vole. Zbog tog mog talenta s trebama mnogi su momci ljubomorni, ne znaju kako bi što bi, pa me pokušavaju likvidirati", rekao je uoči svog nastupa.

Predstavio se pjesmom "Ako su to bile laži", no nije baš naišao na preveliko odobravanje žirija.

"Nevjerojatno si simpatičan, mislim da imaš jako lijep glas, pjevati znaš, ove godine nećeš pobijediti na Supertalentu, ali ćeš sigurno dobiti brdo poruka od trebi", našalila se Šuput nakon njegova nastupa.

"Sama izvedba je onakva kakav je nadimak od pjevača Plavog Orkestra", poručio mu je Janko.

"Mislim da si pametan, zgodan, poduzetan, imaš talente, mislim da imaš hrabrosti doći i predstaviti se i mislim da možeš na jedan puno manje iritantan način nači djevojku", iskrena je bila Martina.

Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije Danijela Martinović Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo +16 Hana Huljić i Petar Grašo

Nekada su žene uzdisale za njegovim mišićima i pojavom, a sada im ga je i teško prepoznati na prvi pogled! Brendan Fraser Brendan Fraser Brendan Fraser - 12 +24 Brendan Fraser - 8

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju