sasvim iskreno

Kaže da ga zbog šarmiranja djevojaka drugi momci žele likvidirati: ''Ne znaju što bi, ljubomorni su!''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ahmetov nastup na Supertalentu Ahmetov nastup na Supertalentu Ahmetov nastup na Supertalentu Ahmetov nastup na Supertalentu Ahmet Hirkić Ahmet Hirkić Ahmet Hirkić Ahmet Hirkić +0 Supertalent: Ahmet Hirkić Galerija

Ahmet je htio doći na Supertalent zbog djevojaka pa se odlučio na pjevanje, a tvrdi kako su mnogi na njega ljubomorni zbog šarma pred "trebama".

Ahmet iz Cazina u BiH na pozornici Supertalenta je priznao kako inače nema nikakav talent, a da je pred kamere stao jednostavno zbog djevojaka.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

"Morao sam imati neki razlog da dođem pa sam odlučio pjevati. Osim trebi, ja sam medicinska sestra, medicinski tehničar, kako kome bolje paše. Bavim se boksom i građevinom u slobodno vrijeme. Inače nemam puno slobodnog vremena zbog trebi. Ako mene pogledate, ipak imam dosta talenata, tipa ljepotu, to je ono što trebe najviše i vole. Zbog tog mog talenta s trebama mnogi su momci ljubomorni, ne znaju kako bi što bi, pa me pokušavaju likvidirati", rekao je uoči svog nastupa.

Predstavio se pjesmom "Ako su to bile laži", no nije baš naišao na preveliko odobravanje žirija.

"Nevjerojatno si simpatičan, mislim da imaš jako lijep glas, pjevati znaš, ove godine nećeš pobijediti na Supertalentu, ali ćeš sigurno dobiti brdo poruka od trebi", našalila se Šuput nakon njegova nastupa.

"Sama izvedba je onakva kakav je nadimak od pjevača Plavog Orkestra", poručio mu je Janko.

"Mislim da si pametan, zgodan, poduzetan, imaš talente, mislim da imaš hrabrosti doći i predstaviti se i mislim da možeš na jedan puno manje iritantan način nači djevojku", iskrena je bila Martina.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) +9 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekada su žene uzdisale za njegovim mišićima i pojavom, a sada im ga je i teško prepoznati na prvi pogled!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene