Adut Akech otkrila je detalje telefonskog razgovora s britanskom vojvotkinjom Meghan Markle.

Galerija


Nakon što su jednu od najtraženijih manekenki svijeta Adut Akech pitali hoće li se pojaviti u rujanskom izdanju britanskog Voguea, ni u najluđim snovima nije očekivala poziv od vojvotkinje Meghan Markle.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle je muka u želucu od onoga što se uskoro najavljuje, hoće li to stvarno biti njezin kraj? Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Harry se vraća kući: Odbjegli kraljevski par ponovo će se ujediniti s ostatkom obitelji zbog posebnog događaja

Tamnoputa manekenka sudansko-australskog porijekla za The Daily Telegraph otkrila je kako ju je vojvotkinja osobno nazvala kako bi porazgovarale o novom izdanju magazina kojem će Meghan biti gostujuća urednica.

"Iz Voguea su mi javili kako imaju iznenađenje za mene i da će mi se ponovno javiti za nekoliko sati. Telefon je zazvonio i to je bila ona", izjavila je 19-godišnja Adut.

Upravo se ona našla među 15 odabranih žena koje će se pojaviti na rujanskoj naslovnici prestižnog časopisa, a koje je izabrala sama Meghan.

Adut je priznala kako je bila i više nego polaskana Meghaninim pozivom i njezinim priznanjem da ju smatra istinskim nadahnućem.

"Rekla mi je da sam joj bila inspiracija, nisam mogla vjerovati da mi to govori", uzbuđena je bila Adut.

Ipak, poziv nije dugo potrajao jer se Meghan morala vratiti majčinskim obvezama.

"Nismo dugo razgovarale jer se morala vratiti Archieju, ali kada dođem u rujnu u London, vjerojatno ćemo se upoznati", izjavila je tamnoputa ljepotica iza koje nije nimalo lak život.

Porijeklom iz Južnog Sudana, koji je bila prisiljena napustiti s obitelji zbog rata, Adut je dio djetinjstva provela u izbjegličkom kampu u Keniji, a sa 7 godina preselila se s majkom u Australiju, u kojoj je pronašla dom. Prvi put je na pistu stala s 12 godina, no završila je srednju školu kako bi svoju majku učinila ponosnom jer ona nije imala uvjete da postigne isto.

Nakon što se pojavila na prestižnoj reviji kuće Saint Laurent za proljeće/ljeto 2017. godine, njezina je karijera procvjetala. U 2018. godini nosila je sve najprestižnije revije, a imala je i čast biti mladenka na Chanelovoj haute couture reviji, što je bilo drugi put u povijesti ove slavne modne kuće da je ta uloga pripala tamnoputoj manekenki.

"Uvijek ću biti izbjeglica, to sam ja. Nikakav novac, status i slava neće to promijeniti. Ponosna sam na to što jesam", jednom je prilikom otkrila lijepa, ali i skromna manekenka.

Adut prilikom svakog svog javnog nastupa nastoji podignuti svjest o izbjeglicama, a blisko surađuje i s agencijom UN-a za izbjeglice. Planira otvoriti i školu u svojoj rodnoj zemlji te osnovati udrugu za pomoć beskućnicima pa nije ni čudno što Meghan u njoj pronalazi inspiraciju i smatra kako mijenja svijet nabolje.

Rastala se nakon godinu dana braka, pa sad uživa na jahti u društvu misterioznog muškarca