Zna privući pozornost

Bivša srpska snaha u haljini s prorezima i remenjem prošetala trudnički trbuh, a pali su i izljevi nježnosti s novim dečkom!

Adriana Lima i Andre Lemmers Adriana Lima i Andre Lemmers Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima i Andre Lemmers Adriana Lima i Andre Lemmers Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Getty Images) +0 Adriana Lima i Andre Lemmers Galerija

Adriana Lima u haljini s prorezima pokazala je trudnički trbuh na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu kamo je stigla sa svojim dečkom Andreom Lemmersom.

Brazilska manekenka Adriana Lima svojim oskudnim izdanjima privlači veliku pažnju na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu i polugolim kombinacijama ponosno ističe poveći trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) Ljubavni brodolom Prelijepa Brazilka prekinula s dečkom za kojeg se od početka šuškalo da uopće ne voli žene

40-godišnja Adriana pojavila se tako u haljini neobičnog kroja s prozirnim donjim dijelom i kožnim remenjem, a tu su bili i veliki prorezi ispod kojih joj se jasno vidio poveći trbuh. Uz nju je crvenim tepihom prošetao i dečko Andre Lemmers s kojim je razmjenjivala nježnosti pred okupljenim fotografima.

Brazilska ljepotica je vijest da čeka dijete s Andreom objavila prije nekoliko mjeseci na TikToku, u ubrzo su obznanili i da im stiže dječak. Adriana inače s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem već ima 12-godišnju kćer Valentinu i 9-godišnju Siennu, a par se razveo 2019. godine nakon sedam godina braka.

Posljednja ljubavna veza u kojoj je prije Andrea bila je ona s turskim piscem Metinom Harom, a nakon toga se o njezinim romansama ništa nije znalo, sve do kraja prošle godine kada je priznala kako je ponovno zaljubljena.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 5 +6 Iva Grgurić - 6 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian i Travis Baker - 5 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 4 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 3 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 2 +8 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 1 Celebrity Isplivao video s vjenčanja koje nitko nije očekivao, a zbog scena za odrasle svi su van sebe: "Kako ju nije sram to izvoditi?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene