Bilo je to prije više od godine dana, ali Adriana je ipak ostala u dobrim odnosima s Markovom sestrom Tamarom.


Izgleda kako su se sva nagađanja o razvodu pokazala točna. Srpski košarkaš Marko Jarić i njegova supruga anđelica Victoria's Secreta Adriana Lima ipak su odlučili okončati petogodišnji brak.

Vezani članci Amber Rose i Wiz Khalifa (Foto: Profimedia) U kratkom i divljem braku punom prevara dobili su sina zbog kojeg su ipak u prijateljskim odnosima Slika nije dostupna Adriana Lima ''na korak'' od Hrvatske. Hoće li doći i k nama?

'Nakon dugog i pomnog razmišljanja, odlučili smo se rastati nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dvije prekrasne djevojčice koje ćemo nastaviti zajedno odgajati', pisalo je u priopćenju.

To je potvrdio i njihov glasnogovornik. Bilo je to prije više od godine dana, ali Adriana je ipak ostala u dobrim odnosima s Markovom sestrom Tamarom.

Srpski košarkaš brzo pao u zaborav - Manekenka već ljubi drugog?

Sada je i tom prijateljstvu došao kraj. Iako je Tamara bila zadnja nit koja je Adrianu vezala za obitelj Jarić, Adriana je napravila konačni potez, blokirala je Tamaru na Instagramu. Kako joj ne bi ostala dužna, i Tamara je napravila istu stvar i naglasila kako zbog svega što se dogodilo između Adriane i Marka ona jednostavno ne može više biti prijateljica sa lijepom manekenkom.

Sve je to u redu i razumljivo, ali prekinuti prijateljstvo putem Instagrama... cure, cure.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook