nema joj ravne

Rijetko koja zvijezda bi se pred fotografima pojavila u ovakvom izdanju, no ovoj ljepotici malo je potrebno da bi ukrala show!

Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Getty Images) getty images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Getty Images) +0 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Galerija

Adriana Lima je sve očarala svojim glamuroznim izdanjima na filmskom festivalu u Veneciji, pa si je odlučila dati malo oduška od svečanih krpica.

Brazilska manekenka Adriana Lima (40) već godinama slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a laskavu titulu zadnjih dana ne prestaje opravdavati.

Pogledaj i ovo Adriana Lima - 1 ''Slavimo žene!'' Najpoznatije lice slavnog brenda najavilo ponovnu suradnju, svoju uzbuđenost nije mogla sakriti

Adriana je trenutno u Veneciji gdje s brojnim drugim svjetski poznatim facama uživa na filmskom festivalu i popratnim događajima. Tamo je već zaredala i nekoliko glamuroznih izdanja, no zadnje u kojem se pojavila pred fotografima sve je ostavilo u čudu.

Adriana se odlučila malo odmoriti od glamura pa je prošetala u bijelom hotelskom ogrtaču u kojem se ukrcala i na brod, a i u ovom izdanja bila je spremna za zavodljivo poziranje te je dokazala kako joj ne treba puno da ukrade show.

Adriana je svoj dolazak u Veneciju iskoristila i kako bi svijetu predstavila novog dečka.

Nitko nije ni znao da je u vezi, dok crvenim tepihom nije prošetala s muškarcem kojeg je zatim i strastveno poljubila, a njegov identitet ispočetka je svima bio nepoznat. Kasnije se doznalo kako je riječ o filmskom producentu Andreu Lemmersu, a Adriana više ne krije koliko je zaljubljena u njega.

"Ovo popodne s njim, u Veneciji. Najzgodniji, najpametniji i najnježniji muškarac kojeg sam upoznala", napisala je manekenka u priči koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Inače, umirovljena anđelica Victoria's Secreta iza sebe ima propali brak s bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem koji je potrajao od 2009. do 2016. godine i u kojem su dobili dvije kćeri, Valentinu i Siennu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene