Ima se, može se

Jedna od najzgodnijih žena na svijetu stiže na Jadran, sa sobom vodi zaštitare, a na smještaju nije štedjela

Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Getty Images) +0 Adriana Lima (FOTO: Getty) Galerija

Adriana Lima opet namjerava ljetovati na južnom Jadranu, a navodno je već rezervirala luksuzni apartman.

Svjetski top model Adriana Lima, čini se voli Jadran. Nije to ni čudno budući da je bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem s kojim je često boravila u ovim krajevima, pa tako i odmarala u Crnoj Gori.

Pogledaj i ovo Adriana Lima - 1 ''Slavimo žene!'' Najpoznatije lice slavnog brenda najavilo ponovnu suradnju, svoju uzbuđenost nije mogla sakriti

Mediji sada saznaju kako bi se Adriana mogla vratiti na Jadran, točnije opet u Crnu Goru kojom je oduševljena. Navodno je već rezervirala apartman na Svetom Stefanu gdje namjerava doći u kolovozu, a trebala bi odmarati deset dana.

 

Manekenka je navodno odabrala apartman koji stoji 1 800 eura po danu, a s njom dolazi i dadilja te zaštitari. Tako bi deset dana odmora ovu ljepoticu trebalo stajati gotovo 20 000 eura.

''Tijekom boravka prošle godine Lima se oduševila Svetim Stefanom, te je svoj dolazak odlučila ponoviti i ovog ljeta. Već je rezervirala smještaj za sredinu kolovoza, kada će s kćerkama uživati u Crnoj Gori. Apartman u kojem će boraviti gledat će na more, imat će privatan bazen, a bit će opremljen u tradicionalno modernom stilu. Adriana ne štedi kad je dobar odmor u pitanju, pa je tako unajmila i manju jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mjesta'', kazao je izvor za Blic.

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene