Vražica, a ne anđelica?

Zanosna Brazilka nakon razvoda od srpskog košarkaša ljubila je brojne muškarce koje bi hladnokrvno ostavljala

Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: AFP) Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) +0 Adriana Lima (Foto: Profimedia) Galerija

Slavna manekenka Adriana Lima oduševila je sve prisutne svojim izgledom na ovogodišnjoj dodjeli nagrada MTV VMA.

Brazilska seks-bomba, Adriana Lima, najslavnija je umirovljena Viktorijina anđelica koja već 20 godina oduševljava svojim izgledom gdje god se pojavi. Ovog puta je na dodjeli MTV VMA nagrada zabljesnula u "mokrom" izdanju koje je golicalo maštu. 

Pogledaj i ovo Adriana Lima ''što si je učinila?'' Prepoznajete li ovu ženu? Svi se pitaju što joj se dogodilo s licem: ''Ne bih znao da je ona da nisam pročitao!''

Kombinacija lateksa, kože i providne tkanine senzualno je zagrlila tijelo manekenke te naglasila njezine obline i duge noge. Uz smočenu kosu i vrtoglavo visoke štikle, kraljica modnih pista još jednom je dokazala za njezinoj ljepoti i seksipilu nema premca. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Smaragdno zelena boja sjajno se slagala s njezinim plavim očima i crnom kosom pa mnogi nisu mogli odvojiti poglede od slavne ljepotice. 

Adriana je bila Viktorijina anđelica od 1999. do 2018., a time je stekla i titulu najdugovječnije anđelice svijeta. 

A na nju su i tijekom godina pala brojni slavni muškarci, među kojima je bio i srpski košarkaš Marko Jarić za kojeg se udala 2008. godine nakon svega 9 mjeseci veze. Par ima i dvije kćeri, no ljubavi je došao kraj nakon 5 godina braka.

2017. godine manekenka se počela viđati s turskim piscem Metinom Harom, no mnogi nisu vjerovali da je ta veza prava, već samo paravan za dvije stvari: bolju prodaju njegovih knjiga, ali i činjenicu da je on gay. Unatoč tome, par je mjesecima objavljivao zajedničke zaljubljene fotografije, a onda se dogodio prekid.

Prije Metina, strastvena ljubiteljica boksa upetljala se i u ljubavni trokut sa sportašima Mattom Harveyem i Julianom Edelmanom koji je najviše koštao zaljubljenog Matta. Naime, njega je ostavila tako što su fotografije nje i Juliana obišle svijet pa je ovaj propustio utakmicu svoje ekipe i zaradio suspenziju. No na kraju se crnokosa zavodnica riješila i Juliana, da bi po novom utjehu našla u turskom piscu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Bio je tu i Joe Thomas, no i njega je crnokosa zavodnica brzo ostavila te se nastavila zabavljati i izlaziti na spojeve ubrzo nakon toga.

A tko će osvojiti jednu od najljepših žena svijeta te zadržati njezino srce, tek nam ostaje vidjeti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) +6 Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Celebrity Ed Sheeran povlači se u mirovinu sa samo 28 godina, otkrio i razlog zašto je tako odlučio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene