Brazilka Adriana Lima još je jednom pokazala zašto ju nazivaju jednom od najljepših žena svijeta.

Galerija


Zanosna crnka plavih očiju i vitkog tijela Adriana Lima godinama se nalazi na listama najljepših žena svih vremena, a nakon što je završila svoju karijeru Viktorijine anđelice, brazilska seks-bomba posvetila se pojavljivanju na ekskluzivnim svjetskim događajima i suradnjama sa luksuznim modnim brendovima. 

Vezani članci Petra Nemcova (Foto: Profimedia) Prekrasna Čehinja pažnju je plijenila prepoznatljivim osmijehom, ali i opasnim dekolteom Adriana Lima (Foto: Getty Images) Htjela je biti časna sestra, a postala je seks-bomba: Kako je tekao uspon najljepše anđelice svijeta?

Lijepa 38-godišnjakinja u povijest je ušla kao rekorderka po broju odnošenih revija donjeg rublja, ali i kao najplaćenija manekenka svijeta. Da je sve to itekako zaslužila, pokazala je na Global Ocean Festivalu u Monte Carlu. 

Ljepotica je svojim izgledom u svilenoj haljini nježno lila boje ukrašenoj kristalima ukrala svu pažnju i oduševila prisutne. Nježna boja haljine naglasila je Adrianinu preplanulu put, a boja njezinih očiju savršeno se slagala s kristalima posutima po haljini. 

Ova božica tako je zamijenila provokativno donje rublje za nešto smjernije haljine, no i dalje oduzima dah gdje god se pojavi. Toliko je lijepa da se ne treba skidati da bi bila zamijećena.

Kolinda Grabar-Kitarović uskočila u uski kostim pa naglasila uzak struk koji nikome nije promaknuo