Bijesna Lima

Slavna ljepotica začepila usta svima: "Prestanite više"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Lima već neko vrijeme uživa u vezi s Metinom Harom, no njezinu ljubavnom životu i dalje se pripisuju drugi muškarci.

Slavna ljepotica Adriana Lima ne prestaje intrigirati medije, i to ponajviše zbog svog ljubavnog života. Nakon razvoda od Marka Jarića pripisivali su joj se mnogi muškarci s kojima nije imala nikakve veze. Odnedavno je u sretnoj vezi s turskim književnikom Metinom Harom, no mediji i dalje ne prestaju Limu povezivati s drugim muškarcima. To je očito dozlogrdilo Viktorijinoj anđelici pa se javno obračunala s novinarima turskog lista koji je objavio vijest da Lima vara svog partnera s izvjesnim Miltiadisom Kastanisom.

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Pogledaj i ovo Adriana Lima ''što si je učinila?'' Prepoznajete li ovu ženu? Svi se pitaju što joj se dogodilo s licem: ''Ne bih znao da je ona da nisam pročitao!''

"Danas sam ovdje došla kako bih Instagram koristila kao mjesto istine. Kao što vidite na fotografiji iznad, na kojoj ne razumijem u potpunosti tekst na turskom jeziku, ali čula sam da kruže glasine o meni i mojoj vjernosti i ljubavi prema Metinu. Da, rekla sam, Metin je moja ljubav. Ali da se zna, čovjek koji se nalazi na fotografijama sa mnom je moj gej prijatelj Miltiadis Kastanis. Da, rekla sam gej prijatelj i, dodala bih, član moje obitelji. Razlog zbog kojeg sam zavoljela Tursku jest taj što osjećam puno ljubavi ovdje. Baš zbog toga najljubaznije vas molim da poštujete moju i Metinovu privatnost i da prestanete širiti lažne vijesti. Ovo je sve počelo od trenutka kada sam počela izlaziti s Merinom. Molim vas da prihvatite činjenicu da se volimo i da smo sretni", napisala je Lima.

Na kraju je obožavateljima, ali i novinarima, poručila da se njezina ljubav prema Turskoj nije promijenila unatoč lažima i neistinitim informacijama koje kolaju turskim medijima. "Volim vas svim svojim srcem i ne mogu dočekati da vam se vratim", zaključila je Lima.

 

A post shared by Metin Hara (@metinhara) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene