Melem za oči

Brazilska ljepotica podigla temperaturu na plaži, ali i potaknula šuškanja među fanovima

Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: AFP) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Getty Images) +0 Adriana Lima (Foto: AFP) Galerija

Adriana Lima zablistala u jednodijelnom kupaćem kostimu.

Gdje god se pojavi za 38-godišnjom brazilskom manekenkom Adrianom Limom okreću se glave, bilo to na modnim pistama ili ulici. Iznimka naravno nije ni jedna talijanska plaža, na kojoj prelijepa brineta uživa ovih dana.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić (Foto: Instagram) "Dosta dobra slika" Domaća voditeljica u kupaćem kostimu izvela stoj na rukama: "To je žena koja može sve, zvjerka"

Tako je s nekoliko fotografija odlučila počastiti obožavatelje koji je prate na profilu na Instagramu i objavila one u kojima pozira u jednodijelnom kostimu, koji malo toga ostavlja mašti. Top figura i dekolte na prvi pogled dolaze do izražaja što je malo kome promaklo. Pritom je napisala hešteg "jamesbonddjevojka" i time pokrenula nagađanja i želje fanova koji bi je voljeli vidjeti u toj ulozi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

"Iz dana u dan sve ljepša", "Oduzimaš nam dah", "Kakvo savršenstvo", "Nadam se da si ti sljedeća Bond djevojka", poručili su joj fanovi.

Ova bivša anđelica Victoria's Secret showa u toj se ulozi našla najduže od svih ostalih, točnije od 1999. do 2018., a godinu dana ranije proglasili su je najvrednijom manekenkom. O skandalima koji ovih dana potresaju njezina bivšeg poslodavca nije se oglasila.

Ranije ove godine prekinula je vezu s turskim milijunašem Metinom Harom nakon 18 mjeseci veze, a sada ljubi poduzetnika i multimilijunaša Emira Yumara, također iz Turske. On potječe iz obitelji koja je u Turskoj ekvivalent Hiltonima. Vlasnici su niza luksuznih hotela u kojima odsjedaju samo najslavniji i najbogatiji pripadnici elite, a poznato je i kako je jednu sobu njihova hotela Lindsay Lohan prilikom razuzdanog partyja potpuno devastirala. Njegovo se bogatstvo procjenjuje na 250 milijuna dolara.

Iza Adriane je osim uspješne karijere i buran privatni život. Prvo je željela biti časna sestra, no na kraju je postala manekenka. Udala se za srpskog košarkaša Marka Jerića i s njime dobila dvije kćeri Valentine i Sienne.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) +3 Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Celebrity Nitko im nije davao velike šanse, ali unatoč razlici u godinama, glumac uživa u ljubavi s dadiljom svoje djece

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene