Svjetski mediji spekuliraju o obnovi ljubavi manekeneka i bivšeg košarkaša. Poručila mu je nedavno da je zgodan te se druži s njegovom sestrom.


Stara ljubav zaborava nema! Barem se tako čini ako je suditi po prelijepoj Adriani Limi i Marku Jariću. Posljednjih tjedana spekulira se u svjetskim medijima da se manekenka vratila svom bivšem suprugu. Razlog takvim pretpostavkama su njezine objave na Instagramu.

Vezani članci Slika nije dostupna Adriana Lima ''na korak'' od Hrvatske. Hoće li doći i k nama? Slika nije dostupna KAKAV PAR Veliki zavodnik u društvu bogate nasljednice

Nakon što se na premijeri filma 'Zoolander 2' pojavila s Jarićevom sestrom Tamarom, Adriana je objavila i njihov zajednički selfie te napisala da je na premijeru išla sa obitelji, s naglaskom na tu riječ. I dok se to može protumačiti kao dobar odnos dviju dama i nakon razvoda, medije muči još jedna činjenica.

Na Jarićevu nedavnu fotografiju na Instagramu, Adriana je kratko komentirala: 'zgodan'. Ako i nisu zajedno, svakako su ponovno bliski, što je u svakom slučaju sjajna vijest, budući da su vječno vezani dvjema djevojčicama.

 

ZOOLANDER 2 Premier with FAMILY @tamarajaric #zoolander2

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on