Svjetski mediji spekuliraju o obnovi ljubavi manekeneka i bivšeg košarkaša. Poručila mu je nedavno da je zgodan te se druži s njegovom sestrom.


Stara ljubav zaborava nema! Barem se tako čini ako je suditi po prelijepoj Adriani Limi i Marku Jariću. Posljednjih tjedana spekulira se u svjetskim medijima da se manekenka vratila svom bivšem suprugu. Razlog takvim pretpostavkama su njezine objave na Instagramu.

Vezani članci Adriana Lima (Foto: Instagram) Zanosna Brazilka nakon razvoda od srpskog košarkaša ljubila je brojne muškarce koje bi hladnokrvno ostavljala Slika nije dostupna Adriana Lima ''na korak'' od Hrvatske. Hoće li doći i k nama?

Nakon što se na premijeri filma 'Zoolander 2' pojavila s Jarićevom sestrom Tamarom, Adriana je objavila i njihov zajednički selfie te napisala da je na premijeru išla sa obitelji, s naglaskom na tu riječ. I dok se to može protumačiti kao dobar odnos dviju dama i nakon razvoda, medije muči još jedna činjenica.

Na Jarićevu nedavnu fotografiju na Instagramu, Adriana je kratko komentirala: 'zgodan'. Ako i nisu zajedno, svakako su ponovno bliski, što je u svakom slučaju sjajna vijest, budući da su vječno vezani dvjema djevojčicama.

 

ZOOLANDER 2 Premier with FAMILY @tamarajaric #zoolander2

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on