predivni prizori

Pogledajte prve fotke s crkvenog vjenčanja Adriane i Duje Ćaleta-Cara, mladenku je nemoguće zasjeniti, a pridružio im se i sinčić!

Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 Grgo Jelavić/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 4 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 2 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 3 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 5 Adriana Ćaleta-Car - 2 Adriana Ćaleta-Car - 5 Adriana Ćaleta Car - 1 Adriana Ćaleta Car - 2 Adriana Ćaleta Car - 4 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) +0 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 Galerija

Adriana i Duje Ćaleta-Car vjenčali se u crkvi u Dubrovniku točno godinu dana nakon civilnog vjenčanja, a s njima je sada bio i sinčić Mauro.

Naš nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana vjenčali su se u crkvi u Dubrovniku točno godinu dana nakon svojeg civilnog vjenčanja.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car "Mamica tigrica" Prekrasna supruga našeg nogometaša rodila je prije manje od godinu dana, a na figuri joj već svi zavide!

Sada su se pojavile i prve fotke sretnih mladenaca kojima se ovaj put pridružio i poseban gost, njihov sinčić Mauro, kojeg je Duje držao u naručju dok je s Adrianom izmjenjivao poljupce.

Mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici koja otkriva leđa u kojoj se pobrinula da je nitko od uzvanika ne zasjeni.

Zanimljivo je da je Duje dan prije vjenčanja s reprezentacijom u Osijeku izgubio 3:0 ona utakmici protiv Austrije, no čini se da nije dopustio da mu to pokvari raspoloženje na najvažniji dan u njegovu životu.

Adrianu su prije svadbe rasplakale sestra i prijateljice koje su joj u Dubrovniku priredile djevojačku zabavu iznenađenja.

Duje i Adriana inače žive u Francuskoj, gdje on igra za nogometni klub Marseille. Sinčića Maura dobili su u kolovozu prošle godine, a Adriana se nakon poroda brzo vratila u top-formu, što se jasno vidi i na fotografijama s vjenčanja koje možete pogledati u galeriji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles i Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +1 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Zanimljivosti Isplivali detalji o pravom licu omražene Camille, čini se da je javnost godinama bila u zabludi

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mlinarić - 1 Mario Mlinarić - 2 Mario Mlinarić - 3 Mario Mlinarić - 4 +12 Mario Mlinarić - 5 Celebrity Dok su ostali spavali na daskama i gladovali, on je uživao kao nikad, no nešto mu ipak je nedostajalo: "Jako teško sam to podnosio"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene