slatko!

Supruga Ćalete-Cara stigla je kući sa sinom, vesela fotografija slučajno je otkrila i mališanovo ime!

Ćaleta-Car, Đurđević (Foto: Instagram) Ćaleta-Car, Đurđević (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ćaleta-Car, Đurđević (Foto: Instagram) +0 Duje Ćaleta Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram) Galerija

Adriana Ćaleta-Car je na Instagramu otkrila da je sa sinom stigla kući, a na balonu s fotografije piše i njegovo ime.

Naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana postali su roditelji prije nekoliko dana, a sada su na društvenim mrežama otkrili i ime sinčića. "Dobrodošao kući, Mauro", piše na balonu koji je Adriana objavila na svom Instagram storyju.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Adriana se javila prije par dana i iz rodilišta u Francuskoj, a objavila je i fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinčićem i suprugom Dujom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Podsjetimo, par trenutno živi u Francuskoj, gdje Duje igra za tamošnji klub Olympique de Marseille. U veljači su se zaručili, a dva mjeseca kasnije objavili su trudnoću. Duji i Adriani ovo je prvo dijete, a krajem svibnja su svoju dugogodišnju vezu okrunili i brakom.

Vjenčali su se u njezinu rodnom Dubrovniku, a privatnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuža obitelj i prijatelji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 1 Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 3 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 1 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 3 +0 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 4 Celebrity Vruće ljeto provodi na hrvatskoj obali, a zbog ove fotke u badiću mnogima se zavrtjelo u glavi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene