Kad nije s dečkom Dujom Ćaletom-Carom, Adriana Đurđević zabavalja se s prijateljicom Anamariom Raič.

Galerija


Dubrovačka pravnica i najmlađi domaći reprezentativac u vezi su nešto više od dvije godine.

Vezani članci Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Naš reprezentativac rođendan proslavio u društvu svoje ljepše polovice, djelić atmosfere podijelila je s fanovima Adriana Đurđević Anamaria Raič (Foto: Instagram) Djevojka Duje Ćalete-Cara domaće restorane obilazi s jednom od najseksi Hrvatica!

Radi se o Adriani Đurđević, djevojci nogometaša Duje Ćalete-Cara, koja je posljednjih tjedana u Hrvatskoj i tulumari bez svoga dragog, ali u društvu prijateljica, među kojima je i popularna Instagram djevojka Anamaria Raič.

Sudeći po viđenom, djevojke uživaju u tipičnim ljetnim aktivnostima tijekom dana, ali i u noćnim izlascima. Ipak, kada uskoče u badiće, takve fotografije očekivano pokupe najviše pozornosti.

Tako su se zanosna plavuša i brineta pohvalile tijelima, popularnim luftićem s krilima i najnovijim badićima s Korčule, a Adrianin je privukao nešto više pažnje zbog toga što košta nešto više od 3000 kuna te se može nabaviti u luksuznoj trgovini Gucci.

"Svaka plavuša treba svoju brinetu", poručila je Adriana ispod jedne od fotografija sa svojom prijateljicom, a u komentarima se javio i Duje, koji je svojoj odabranici napisao emotikon srca.

Mladi nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen u svoju atraktivnu djevojku, koja je ipak aktivnija na društvenim mrežama pa nas češće počasti zajedničkim fotografijama.

Kad ih razdvoje obveze, Dubrovkinja onda časti atraktivnim fotkama same sebe i svojih prijateljica. 

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način