Ljetne radosti

Djevojka Ćalete-Cara uživa na Korčuli u badiću paprene cijene, ali i u društvu jedne lijepe Hrvatice

Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević i Anamaria Raič (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Anamaria Raič (Foto: Instagram) Anamaria Raič (Foto: Instagram) Anamaria Raič (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Ćaleta-Car, Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) +2 Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Galerija

Kad nije s dečkom Dujom Ćaletom-Carom, Adriana Đurđević zabavalja se s prijateljicom Anamariom Raič.

Dubrovačka pravnica i najmlađi domaći reprezentativac u vezi su nešto više od dvije godine.

Pogledaj i ovo Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Uvjerite se sami Djevojka Duje Ćalete-Cara izgleda savršeno i prije uređivanja fotografija

Radi se o Adriani Đurđević, djevojci nogometaša Duje Ćalete-Cara, koja je posljednjih tjedana u Hrvatskoj i tulumari bez svoga dragog, ali u društvu prijateljica, među kojima je i popularna Instagram djevojka Anamaria Raič.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Sudeći po viđenom, djevojke uživaju u tipičnim ljetnim aktivnostima tijekom dana, ali i u noćnim izlascima. Ipak, kada uskoče u badiće, takve fotografije očekivano pokupe najviše pozornosti.

Tako su se zanosna plavuša i brineta pohvalile tijelima, popularnim luftićem s krilima i najnovijim badićima s Korčule, a Adrianin je privukao nešto više pažnje zbog toga što košta nešto više od 3000 kuna te se može nabaviti u luksuznoj trgovini Gucci.

"Svaka plavuša treba svoju brinetu", poručila je Adriana ispod jedne od fotografija sa svojom prijateljicom, a u komentarima se javio i Duje, koji je svojoj odabranici napisao emotikon srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Mladi nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen u svoju atraktivnu djevojku, koja je ipak aktivnija na društvenim mrežama pa nas češće počasti zajedničkim fotografijama.

Kad ih razdvoje obveze, Dubrovkinja onda časti atraktivnim fotkama same sebe i svojih prijateljica. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) +8 Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Celebrity Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene