Važna utakmica pred Vatrenima

Kad je važno, ona je tu! Atraktivna Adriana stigla da podrži Duju Ćaletu Cara

Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Duje Ćaleta Car (Foto: Instagram) Duje Ćaleta-Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram) Duje Ćaleta Car (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) +0 Duje Ćaleta Car (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Galerija

Adriana Đurđević stigla je u Rusiju kako bi podržala svog voljenog.

Adriana Đurđević stigla je u Rusiju kako bi podržala svog voljenog dečka Duju Ćaletu Cara na Svjetskom nogometnom prvenstvu, gdje će se Vatreni ogledati s Argentinom. Zgodna Adriana pala je u naručje svog voljenog, napisavši tek: "konačno zajedno".

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Ako je suditi po njezinom Instagramu, u Rusiju je stigla u društvu svoje sestre. Đurđević je jedna od najzgodnijih djevojaka nogometaša, a sa svojim partnerom čini zaista zgodan par. Inače, Adriana je nedavno diplomirala na Pravnom fakultetu, a promociji je prisustvovao i Duje. U važnim trenucima su, čini se, tu jedno za drugo.

 

Finally together! #couplegoals #couple #together #again #love #russia #russia2018 #worldcup2018 #worldcup

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene