Kakvo tijelo!

Iz čipkastog topića u seksi bikini: Djevojka našeg reprezentativca pokazala čari u plićaku

Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Ćaleta-Car, Đurđević (Foto: Instagram) Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) +1 Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Galerija

Adriana Đurđević trenutno ljetuje u Dubrovniku čime se pohvalila na svom profilu na Instagramu gdje je objavila i fotografiju s plaže.

Pravnica Adriana Đurđević koju domaća javnost najbolje poznaje kao djevojku nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara odmara u rodnom Dubrovniku, čime se pohvalila na društvenim mrežama gdje je objavila fotografiju s plaže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Pogledaj i ovo showbuzz Pobjegla od ružnog vremena FOTO: Karipska rapsodija Sarah Harding

"Najdraži miris", napisala je Adriana uz fotografiju na kojoj pozira u seksepilnom zelenom bikiniju u plićaku, trendi šeširom i sunčanim naočalama. Njezinim je pratiteljima za oko zapela besprijekorna linija kojom se može pohvaliti, a fotografija je dosad dobila više od 5 tisuća lajkova.

27-godišnja Adriana inače živi s pet godina mlađim Dujom u Marseilleu pa ne skriva koliko je raduje odmor kod kuće u društvu prijatelja i obitelji, dok joj se i sam Duje ne pridruži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Osim na plaži Adriana uživa u šetnjama rodnim gradom pa je nedavno plijenila pažnju u ružičastom čipkastom topiću i vrućim hlačicama ali i dizajnerskim cipelama Sophije Webster čija se cijena kreće oko 4 tisuće kuna.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Matt Cardle (Foto: Instagram) Matt Cardle (Foto: Getty Images) Matt Cardle (Foto: Getty Images) +8 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Pjevač za kojeg se šuškalo da je ljubio Meghan Markle, otkrio što se zapravo među njima dogodilo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene