"Lijeni dan", napisala je Adriana Đurđević u posljednjoj objavi na svom Instagramu na kojoj pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu s cvjetnim detaljima.

Galerija


Jedan od najljepših domaćih parova plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a naš nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova djevojka Adriana Đurđević ne skrivaju koliko su sretni. Početkom lipnja vratili su se u Hrvatsku te iz dana u dan obožavatelje oduševljavaju dogodovštinama s odmora.

Vezani članci Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša pozdravila prosinac u mini haljini, gole noge su u prvom planu Adriana Đurđević - 2 Lijepa djevojka našeg nogometaša otkrila što voli raditi kasno navečer, dečko joj odgovorio: "Ti si luda"

"Lijeni dan", napisala je lijepa Adriana u posljednjoj objavi na svom Instagramu na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu s cvjetnim detaljima. Fotkom je pobrala brojne komentare, a svi redom pisali su joj da je predivna.

Nogometaš i pravnica zaradili su i nadimak "domaći Beckhamovi", a Đurđević često oduševi sve svojim nepogrešivim modnim stilom. Par živi u francuskom Marseilleu, gdje Duje igra nogomet, a Adriana se onamo preselila iz rodnog Dubrovnika.

Na fotografijama iz 90-ih ova je žena prava prirodna ljepotica, danas je priča potpuno drugačija – šokira dramatičnom pojavom!