Komplimenti ne prestaju!

Lijepa djevojka Ćaleta-Cara čestitkom za Valentinovo kod svojih pratitelja izazvala divljenje

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Galerija

Adriana Đurđević na je Insatgramu čestitala Valentinovo Duji Ćaleta-Caru njihovom fotografijom s plaže.

Djevojka našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara, lijepa Adriana Đurđević, nije propustila obilježiti Dan zaljubljenih na svojem Instagramu gdje broji preko 66,8 tisuća pratitelja.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Objavila je fotku na kojoj ona i Duje poziraju na pješčanoj plaži uz koju je svojem dečku čestitala Valentinovo, a pratitelje su zadivila njihova isklesana tijela.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

"Kako ste zgodni", "Najbolji par", "Wow, predivni ste", neki su od brojnih komentara koje je Adriana dobila ispod fotke na kojoj su u prvom planu njene vitke noge, a pozornost je ukrao i Duje koji je pozirao bez majice i pokazao svoj mišićavi torzo.

Nije poznato kada i gdje je nastala fotka, a najvjerojatnije je da su se fotkali na plaži u Dubaiju gdje su proslavili zadnji Božić.

Inače, nogometaš koji je rodom iz Šibenika i dubrovačka pravnica Hrvatsku su prije par godina zamijenili Francuskom, a žive u gradu Marseilleu gdje Duje igra za nogometni klub Olympique de Marseille.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) +0 Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) Nekad i sad Fani Čapalija objavila staru fotku s Anicom Kovač, nitko se ne može nadiviti ljepoti naših bivših misica

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Screenshot) +1 Christina Aguilera (Foto: AFP) Nekad i sad Pamtimo je kao sitnu mršavicu, ali s godinama su joj zaštitni znak postale bujne obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene