Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car početkom lipnja vratili su se u Hrvatsku iz francuskog Marseillea, gdje on igra nogomet.

Galerija


Naš nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova lijepa djevojka Adriana Đurđević već su neko vrijeme na hrvatskoj obali, a iz dana u dan s obožavateljima dijele dogodovštine s odmora.

Vezani članci Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša pozdravila prosinac u mini haljini, gole noge su u prvom planu Adriana Đurđević - 2 Lijepa djevojka našeg nogometaša otkrila što voli raditi kasno navečer, dečko joj odgovorio: "Ti si luda"

Pravnica iz Dubrovnika mnogima je za oko zapela i zbog svog nepogrešivog modnog stila, a svim fotografijama koje objavi na društvenim mrežama pobere tisuće komplimenata. Na Instagramu je prati gotovo 63.000 ljudi, a mnogima od njih upravo je ona modni uzor. Adriana se jedno vrijeme i bavila modelingom, a sudeći prema komentarima njezinih fanova, mnogi žale što to više ne radi.

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car početkom lipnja vratili su se u Hrvatsku iz francuskog Marseillea, gdje on igra nogomet, a lijepi domaći par već neko vrijeme nazivaju "domaćim Beckhamovima". 23-godišnji Duje i njegova 28-godišnja djevojka Adriana u vezi su dvije godine, a ona se zbog njega preselila iz rodnog joj Dubrovnika u francuski Marseille. Po mišljenju mnogih, upravo su oni jedan od najljepših domaćih parova te plijene pažnju gdje god da se pojave.

Najtraženije manekenke bliske su prijateljice, čak su u sličnim tangama pokazale svoja vitka tijela