kakvo tijelo!

Ne odustaje od glamura ni u karanteni: Djevojka našeg nogometaša pokazala duge noge u kratkoj haljini

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) +0 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Galerija

Adriana Đurđević živi u Francuskoj s hrvatskim reprezentativcem Dujom Ćaletom-Carom gdje on igra za nogometni klub Marseille.

Adriana Đurđević (28) čestitala je pratiteljima na Instagramu Uskrs iz Marseilla u kojem živi s dečkom, nogometašom Dujom Ćaletom-Carom (23).

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Adriana je pozirala s dragim, s kojim je u vezi dvije godine, a pokazala je i kako izgleda njihov blagdanski stol. Ono što je najviše privuklo pažnju njezinih pratitelja je modno izdanje u kojem je bila diplomirana pravnica.

Dubrovčanka je obukla jako kratku bijelu haljinu koja je isticala njezine duge, potamnjele noge, a na nogama je imala neobične cipele. Riječ je obući talijanskog brenda Midnight 00 koje se prodaju za oko 7500 kuna. No prednost je što su obložene plastikom, pa su vodootporne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uskrs2020 💛 Neka vas prati Božiji blagoslov ! #happyeaster #quarantinetime

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Odabir obuće je komentirao i poznati brend. "Ljepotica u našim cipelama", napisali su. "Savršeno", "Predivno izgledaš", "Kako si lijepa", komentirali su pratitelji.

Inače, Adrianu na Instagramu prati više od 60.000 ljudi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene