Adriana Đurđević živi u Francuskoj s hrvatskim reprezentativcem Dujom Ćaletom-Carom gdje on igra za nogometni klub Marseille.

Galerija


Adriana Đurđević (28) čestitala je pratiteljima na Instagramu Uskrs iz Marseilla u kojem živi s dečkom, nogometašom Dujom Ćaletom-Carom (23).

Vezani članci Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Duje Ćaleta-Car i zaručnica Adriana Đurđević postat će roditelji, već znaju i spol bebe Adriana Đurđević - 2 Nogometaš Duje Ćaleta-Car kleknuo nakon četiri godine veze, lijepa Adriana ponosno pokazala prsten

Adriana je pozirala s dragim, s kojim je u vezi dvije godine, a pokazala je i kako izgleda njihov blagdanski stol. Ono što je najviše privuklo pažnju njezinih pratitelja je modno izdanje u kojem je bila diplomirana pravnica.

Dubrovčanka je obukla jako kratku bijelu haljinu koja je isticala njezine duge, potamnjele noge, a na nogama je imala neobične cipele. Riječ je obući talijanskog brenda Midnight 00 koje se prodaju za oko 7500 kuna. No prednost je što su obložene plastikom, pa su vodootporne.

Odabir obuće je komentirao i poznati brend. "Ljepotica u našim cipelama", napisali su. "Savršeno", "Predivno izgledaš", "Kako si lijepa", komentirali su pratitelji.

Inače, Adrianu na Instagramu prati više od 60.000 ljudi. 

Meghan i princ Harry kupili vilu slavnog glumca za 104 milijuna kn? Pogledajte kako izgleda taj luksuz