Kakve noge!

Adriana Ćaleta-Car pokazala zanosno tijelo i omiljenu osobu koja joj radi društvo dok uživa kraj bazena

Adriana Ćaleta Car Adriana Ćaleta Car Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car - 9 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 7 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 8 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 4 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 5 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 6 +26 Adriana Ćaleta-Car Galerija

Adriana Ćaleta-Car u bikiniju pokazala svoje zgodno tijelo i vitke noge, ali i omiljenu osobu koja joj pravi društvo.

Supruga nogometaša Duje Ćaleta- Cara, Adriana Ćaleta-Car pohvalila se svojom manekenskom figurom koju je vrlo brzo vratila nakon poroda i vitkim nogama u jednodijelnom badiću.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

"Život na plaži", napisala je Adriana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Pratitelji su joj odmah uputili niz komplimenata na račun njezinog zanosnog izgleda:

"Prekrasna", "Najljepša", "Prezgodna", "Goriš", "Kakvo tijelo", "Prekrasna boja od sunčanja", "Slatkice".

A omiljeno društvo pravi joj  njezin maleni sinčić Mauro koji je odlučio malo odspavati pa je ispod fotografije na kojoj leže na ležaljci dodala:

"Drijemamo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Adriana i Duje trenutno žive u Francuskoj gdje on igra za nogometni klub Marseille, a ona od tamo rado dijeli fotografije s bazena na kojem uživa u društvu prijateljica, ali i svog sinčića dok je tata na treningu.

Par se nedavno vjenčao, a nakon toga odlučili su se otputovati na medeni mjesec u New York, odakle je Adriana na društvenim mrežama otkrila kako se provode. Sinčića Maura dobili su u kolovozu prošle godine, a Adriana se nakon poroda brzo vratila u top-formu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Šime Vrsaljko Kaja Vidmar +15 Kaja Vidmar Celebrity Vrsaljko objavio prvu fotku s kćeri Viktorijom i sinom Brunom, preslatki prizor sve je iznenadio!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri i Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić Ivan Rakitić +13 Ivan Rakitić Zanimljivosti Rakitići se pohvalili raskošnom proslavom rođendana kćeri, no nekima je u oko upao jedan detalj na nogometašu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene