Predivni su!

Adriana Ćaleta-Car podijelila je još neviđene fotografije s raskošnog vjenčanja s našim nogometašem

Adriana i Duje Ćaleta-Car - 7 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 7 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana i Duje Ćaleta-Car - 9 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 6 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 4 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 3 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 2 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 1 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 5 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 8 Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car +14 Adriana Ćaleta-Car i Duje Ćaleta-Car Galerija

Adriana Ćaleta-Car podijelila je još neviđene fotografije s vjenčanja nje i Duje Ćaleta-Cara, koje se odvilo prije mjesec dana.

Adriana Ćaleta-Car podijelila je niz crno-bijelih fotografija koje još nismo vidjeli s vjenčanja nje i našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara, koje se odvilo početkom lipnja.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Golupčići su pozirali na službenim fotografijama poput nekog glumačkog para, a Adriana je u opis fotografija napisala: ''Sve što trebaš je ljubav. Ljubav je sve što trebaš''.

''Divni ste'', ''Predivno izgledate'', ''Ma vas dvoje…'' davali su im komplimente pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Adriana je pratitelje dodatno raznježila objavama u pričama na Instagramu na kojima Duje vozi dječja kolica sa sinčićem Maurom.

Par je s djetetom trenutačno na ljetovanju negdje na hrvatskoj obali.

Podsjetimo, Adriana i Duje jedan su od mnogih hrvatskih nogometnih parova koji su se vjenčali ove godine, a svadba se održala u lipnju u Dubrovniku, Adrianinu rodnom mjestu.

Par se već vjenčao prošle godine kod matičara, a potom dobio sina.

Adriana je sve iznenadila odabirom haljine za vjenčanje. Osim velikog izreza na leđima, koji smo imali priliku vidjeti na prvim fotkama s vjenčanja, haljina je na području grudi načinjena samo od kristalića i otkriva dosta gole kože, a usto je i puno kraća nego straga.

Adriana ju je upotpunila raskošnom ogrlicom, mrežastim čarapama i plavim štiklama s mašnom, a šlag na kraju bio je spektakularan veo od nekoliko metara koji su joj pomagali pridržavati najuži članovi obitelji.

Duje i Adriana inače žive u Francuskoj, u kojoj on igra za nogometni klub Marseille.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +24 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput u badiću zanimljivog kroja pokazala nikad tanji struk, izrez s prednje strane pokazao se kao pun pogodak!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić - 3 Goran Višnjić - 4 Goran Višnjić - 5 Goran Višnjić - 1 +1 Goran Višnjić Celebrity Višnjić potpuno promijenio imidž: Pustio je kosu i bradu, neki ga uspoređuju s legendarnim holivudskim glumcem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene