wow!

Lijepa supruga našeg reprezentativca začinila vikend seksi izdanjem, ovakav dekolte rijetko izbaci u prvi plan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Ćaleta-Car na Instagramu se pohvalila seksi fotkama, a pratitelji su je odmah obasuli komplimentima na račun izgleda.

Supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara, lijepa Adriana, podigla je temperaturu na svom Instagramu zavodljivim fotografijama. Adriana je pozirala s mokrom kosom te je na sebi imala smeđi sako, no pažnju je ukrao čipkasti topić koji je u prvi plan stavio njezin dekolte.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Lijepa pravnica na sebi je imala sunčane naočale i ogrlicu s prvim slovima imena njezine najuže obitelji, a pratitelji su joj u komentarima sipali samo komplimente.

"Auuu", "Kako si zgodna", "Savršena si", "Lipoto", "Vruće", samo su neki od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Podsjetimo, Adriana je krajem kolovoza rodila sina Maura u Francuskoj, gdje žive otkako Duje igra za klub Olympique de Marseille, a paru je ovo prvo dijete.

Vijest o trudnoći objavili su dva mjeseca nakon što su se zaručili, a krajem svibnja su svoju dugogodišnju vezu okrunili i brakom. Vjenčali su se u njezinu rodnom Dubrovniku, a privatnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuža obitelj i prijatelji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Kekez Frano Kekez - 2 Frano Kekez - 6 Frano Kekez - 7 +5 Frano Kekez - 3 Celebrity Frano bez dlake na jeziku o ostalim kandidatima MasterChefa i članovima žirija: "Pravi je gad!"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner Celebrity Sin Ane Rucner i Vlade Kalembera gestom oduševio javnost: "Tata i ja smo ponosni što te imamo takvog dobrog!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene