Adna Šestić u kratkom intervjuu otkrila nam je svoje dojmove nakon što je saznala da su gledatelji odlučili da upravo ona ide direktno u finale Supertalenta.

Galerija


Adna Šestić mnogima je zapela za oko još u audicijskim emisijama Supertalenta, a član žirija ovog showa Janko Popović Volarić nimalo ne skriva da je ona njegova miljenica. Njezin talent prepoznali su i gledatelji pa su je tako poslali direktno u finale.

Vezani članci Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 4 Izvedba od par sekundi: Kandidat o kojem se dugo pričalo ponovio je svoj bizarni nastup Natalija Stanisavljević (Foto: Anamaria Batur) Natalija je u sviranje violine zaljubljena od malih nogu i otkriva: "Želim postati ambasadorica hrvatske glazbe"

''Mislim da još uvijek nisam shvatila što se dogodilo, treba mi malo vremena da mi do mozga dođe ta informacija''.

Dodala je da je prvo mislila da nije ušla ni u top tri.

''Sve je još uvijek veliko iznenađenje'', priznaje.

Kako je sama komentirala svoju izvedbu, scenskim je nastupom zadovoljna, a za pjevanje misli da je ipak moglo biti bolje.

''Trema me blokirala pa sam morala malo improvizirati i nisam otpjevala kao što bi inače, ali ne mogu reći da sam nezadovoljna'', iskrena je ova mlada glazbena diva.

Žiri nije štedio na komplimentima nakon njezine večerašnje izvedbe. 

''Jao, Adna, što si nam napravila. Bila si sigurna da zvučiš fantastično, sve skupa je izgledalo divno, a tvoj vokal, prelijepo'', Maja nije krila svoje oduševljenje njezinim nastupom.

''Ja ne znam što ti meni svaki put napraviš, izabrala si užasno tešku pjesmu i opet je bila tvoja. Naježim se kad netko divno pjeva, ali ja tebe drugačije čujem nego ostale. Smirena si na sceni, a imaš jako puno energije'', komplimenti na Adnin nastup stigli su i od Janka.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.