Kakva svota

Toliko zarađuje? Znate li koliko Adele inkasira po nastupu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkriveno je koliko je Adele zaradila, i to u manje od godinu dana. Svota će vas prilično iznenaditi.

Adele je postala jedna od najplaćenijih izvođačica na svijetu, njezina tvrtka Remedy Touring ostvarila je dobit od oko 100 milijuna kuna u manje od godinu dana, javlja Daily Mail.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Glazbena diva prošle je godine imala 107 rasprodanih nastupa u Americi i Europi. Zarađenim milijunima pridružila je i pet Grammyja koje je osvojila prošlog vikenda. Jednostavnom računicom dolazi se do podatka da pjevačica inkasira oko 4 milijuna kuna po nastupu. Adele bi mogla zarađivati još pet puta više u godini dana, samo kada bi pristala na snimanje reklama. Nije pjevačica raspoložena da reklamira proizvode, a očito joj niti ne treba takva vrsta financijske injekcije.

Osim toga, nije zainteresirana ni za reality formate. Nedavno su joj Britanci ponudili unosnu ponudu za snimanje reality programa uz supruga i sina, no odbila je. Šuška se da su joj za reality ponudili čak 350 milijuna kuna, no što je to za Adele? Njena privatnost očito nema cijene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene