Hit koji znaju svi

Adele kakvu još niste čuli – kako vam se čini?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Adele je u samo tri dana prodala 2.433.000 primjeraka svog novog albuma '25' te oborila svjetski rekord.

Adele je svojim najnovijim hitom 'Hello' jednostavno oduševila publiku diljem svijeta, a sada ponosno može reći da je oborila i svjetski rekord. Naime, 25-godišnja pjevačica u samo tri je dana prodala 2.433.000 primjeraka svog novog albuma '25'.

Pogledaj i ovo showbuzz Viralni hit Ovako to zvuči kada GOOGLE translate pjeva 'Hello'

Grupa NSYNC je posljednjih 15 godina držala rekord najviše prodanih primjeraka novog albuma u jednom tjednu,a čarobna brojka iznosila je 2.416.000 primjeraka.

Svijet je poludio za njom - novi album slavne pjevačice Adele 'procurio' na internet

O svom je uspjehu progovorila i u showu Jimmyja Fallona gdje je zajedno s njegovom ekipom zapjevala svoj novi hit 'Hello'. No, ovog ga je puta pjevala na malo drugačiji način – uz zvukove instrumenata iz vrtića. Kako vam se čini?

Pjevačica koja se proslavila pjesmama o prekidima i ljubavnim jadima također je oborila i rekord najviše prodanih albuma u 2015. godini. Do sad ga je držala Taylor Swift s prošlogodišnjim albumom '1989', a sada rekord glasi 900.000 prodanih primjeraka.

Hrvatski obožavatelji mogu za nešto više od deset kuna kupiti pjesmu, a za cijeli album, koji sadrži jedanaest singlova, trebat će vam nešto više od sto kuna. Pjesme 'Hello' i 'When We Were Young' već su puštene u javnost, a svijet je njima oduševljen. S punim pravom možemo procijeniti da će isti uspjeh polučiti i cijeli album.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene