predivna!

Nikad glamuroznija Adele fanove ostavila bez teksta, svi se slažu da je ovim izdanjem uspjela nadmašiti samu sebe

Adele Adele Simon Emmett 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Adele Adele Adele (Foto: Profimedia) +0 Adele (Foto: Instagram) Galerija

Adele je najavila novi spot koji izlazi za nekoliko dana, a u crvnoj haljini je oduševila milijune svojih obožavatelja.

Novi album svjetske superzvijezde Adele, nazvan "30", srušio je sve rekorde te je završio na prvom mjestu svjetskih top-lista, a pjevačica je za ovu godinu najavila brojna nova iznenađenja svojim obožavateljima. Prvo od njih je spot za pjesmu "Oh My God" čiji se izlazak očekuje 12. siječnja, a pjevačica je zablistala na najavnoj fotografiji spota.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Na svom Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira u nikad glamuroznijem izdanju. Na sebi je imala crvenu raskošnu haljinu te u ruci drži jabuku, a dobila je redom samo komplimente. U manje od jednog dana fotografiju je lajkalo preko četiri milijuna ljudi. "Izgledaš božanstveno", "Jedva čekam video", "Nikada nisi ljepše izgledala", "Prava si kraljica", "Nadmašila si samu sebe", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

33-godišnja Adele ima puno razloga za slavlje, a nedavno je istaknula i kako je presretna s novim dečkom Richom Paulom od kojeg se ne odvaja. Nakon razvoda od milijardera Simona Koneckija, s kojim je u braku bila pet godina i zajedno imaju devetogodišnjeg sina Angela, Adele je sreću pronašla sa sedam godina starijim sportskim agentom.

Pjevačica je prošle godine sve iznenadila nikad vitkijim izgledom, a sudeći po svemu što je pričala u posljednje vrijeme, zaista nije nikada bila ni sretnija.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Rijetke fotke glumca s mlađahnom djevojkom zasjenio je njegov poveći trbuh, on je jedan od onih koji škembicu ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene