sasvim slučajno

Udala se u tajnosti? Tijekom dodjele otkrila veliku tajnu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Apsolutna pobjednica sinoćnjih Grammyja otkrila je neočekivanu tajnu. Adele se naime, pretpostavljaju mnogi, udala u tajnosti.

Ovogodišnja dodjela Grammy nagrada protekla je u znaku Adele. Jedna od najvećih zvijezdi današnjice okrunila se s čak pet nagrada od čega su tri u onim najvažnijim kategorijama. No osim što je ovo njezina godina ako gledamo po glazbenom uspjehu, čini se da joj i na privatnom planu cvjetaju ruže.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey nikad vitkija! Pogledajte nevjerojatnu preobrazbu Opre Winfrey, zbog ovih prizora našla se na meti zločestih kritika, ali čini se da joj to ne smeta!

Naime, tijekom govora zahvale Adele je sasvim slučajno otkrila da ima supruga. Mnogi su odmah počeli nagađati da se u tajnosti udala za dugogodišnjeg partnera Simona Koneckog s kojim ima četverogodišnjeg sina Angela. "Cijenim vas! Grammyji, Akademija... Volim vas sve! Volim svog menadžera, svog supruga i sina, oni su jedini razlog zbog kojeg ovo radim", kazala je Adele.

Pjevačica je prošli mjesec snimljena s prstenom na ruci, no njezin glasnogovornik tada je odbio komentirati navode da se udala. Je li sada konačno stigla potvrda dobro skrivane tajne?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene