NEPREPOZNATLJIVA GLAZBENA DIVA

NAJGORE IZDANJE IKAD Objavila video i pokazala kakva je bez trunke šminke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna britanska pjevačica fanovima se pokazala u svom lošijem izdanju. Ona nikad nije imala komplekse i na tome joj svaka čast!

Slavna Adele se u javnosti gotovo nikad ne pojavljuje bez šminke. Toliko smo se navikli na njezinu tešku šminku da je objavom videa i fotki svog prirodnog izgleda bez 'maske' iznenadila brojne fanove. Fotke je objavila na svom Instagram profilu, a neki od komentara su bili kako prirodnu ljepotu treba slaviti i promovirati.

 

A photo posted by @adele on


 

A photo posted by @adele on

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Ipak, veći element iznenađenja bio je njezin video u kojem je također bila bez trunke šminke. Štoviše, bila je još i natečena, blijeda i šmrkava. No, za to postoji dobar razlog. Objasnila je fanovima da je bolesna i da jednostavno mora otkazati koncertu Pheonixu.

'Neću moći održati koncert večeras, zaista mi je žao. Imam prehladu već nekoliko dana i pokušala sam je preboljeti, ali sinoćnji koncert mi je pogoršao stanje. Kao što čujete, i da sam održala koncert ne bih zvučala dobro. Jako, jako mi je žao što sam vas razočarala', rekla je pjevačica u kameru i obećala novi termin i još bolju zabava na idućem koncertu.

 

 

A video posted by @adele on

Video je pregledan čak 4 milijuna puta što dokazuje da slavna pjevačka diva ima pravu vojsku obožavatelja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene