Slavna britanska pjevačica fanovima se pokazala u svom lošijem izdanju. Ona nikad nije imala komplekse i na tome joj svaka čast!


Slavna Adele se u javnosti gotovo nikad ne pojavljuje bez šminke. Toliko smo se navikli na njezinu tešku šminku da je objavom videa i fotki svog prirodnog izgleda bez 'maske' iznenadila brojne fanove. Fotke je objavila na svom Instagram profilu, a neki od komentara su bili kako prirodnu ljepotu treba slaviti i promovirati.

 

A photo posted by @adele on


 

A photo posted by @adele on

Ipak, veći element iznenađenja bio je njezin video u kojem je također bila bez trunke šminke. Štoviše, bila je još i natečena, blijeda i šmrkava. No, za to postoji dobar razlog. Objasnila je fanovima da je bolesna i da jednostavno mora otkazati koncertu Pheonixu.

'Neću moći održati koncert večeras, zaista mi je žao. Imam prehladu već nekoliko dana i pokušala sam je preboljeti, ali sinoćnji koncert mi je pogoršao stanje. Kao što čujete, i da sam održala koncert ne bih zvučala dobro. Jako, jako mi je žao što sam vas razočarala', rekla je pjevačica u kameru i obećala novi termin i još bolju zabava na idućem koncertu.

 

 

A video posted by @adele on

Video je pregledan čak 4 milijuna puta što dokazuje da slavna pjevačka diva ima pravu vojsku obožavatelja.