svi jedva čekaju

Adele nakon šest godina raspametila fanove objavom od nekoliko sekundi, pogledajte o čemu je točno riječ!

Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Isječak koji je Adele objavila na društvenim mrežama upućuje na emotivnu klavirsku baladu po kojoj je pjevačica iz južnog Londona najpoznatija, ali staje prije nego što se čuje bilo kakav vokal.

Britanska pjevačica Adele najavila je da će njezin povratnički singl "Easy On Me" biti objavljen sljedeći tjedan.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Pop zvijezda podijelila je na društvenim mrežama kratki video zapis s uvodnim taktovima pjesme i potvrdila da će biti objavljena 15. listopada.

Na crno-bijelom isječku vidi se kako 33-godišnjakinja ubacuje kasetu u stereo uređaj u automobilu i vozi seoskom cestom, dok komadići papira lete kroz prozore njezina automobila.

Isječak upućuje na emotivnu klavirsku baladu po kojoj je pjevačica iz južnog Londona najpoznatija, ali staje prije nego što se čuje bilo kakav vokal.

Adele je u ponedjeljak potaknula nagađanja da je nova muzika na vidiku nakon što je ažurirala svoje društvene profile i web stranice.

Na njezinim stranicama na Twitteru i Instagramu prikazan je plavi i tirkizni uzorak s biografijom koji sadrži link na njezinu web stranicu, a koji je obožavatelje pozvao da se prijave za dodatne informacije.

Nakon što su obožavatelji uočili promjenu u prisutnosti Adele na internetu, hashtag #Adele30 počeo je biti u trendu.

To je uslijedilo nakon što se broj 30 pojavio na jumbo plakatima i projiciran je na poznate znamenitosti diljem svijeta - uključujući Dubai, Irsku, Francusku, Italiju i SAD.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Pjevačica je nagovijestila da će njezin četvrti album biti naslovljen 30 u postu na Instagramu 2019. godine, u šali je obožavateljima poručila: "'30' će biti bubnjarska i bas ploča koja će vas naljutiti."

Adele nije objavila album od "25" iz 2015., ali je potvrdila da radi na novoj ploči.

Sva tri njezina dosadašnja studijska albuma nazvana su prema godinama-prekretnicama koje je dostigla tijekom kreativnog procesa.

Adele, koja je 2016. bila voditeljica festivala na Glastonburyju, najavila je da se rastala od šefa humanitarne organizacije Simona Koneckog u travnju 2019. Njihov razvod okončan je u ožujku i dijele skrbništvo nad 8-godišnjim sinom Angelom.

Također je stigla na naslovnice zbog gubitka težine, dijeleći na društvenim mrežama slike svoje vitkije figure dok je živjela u SAD -u.

Adele je navodno u vezi s američkim sportskim agentom Richom Paulom, osnivačem tvrtke Klutch Sports Group, koja predstavlja ugledne košarkaške zvijezde, uključujući LeBrona Jamesa, Anthonyja Davisa i Johna Wolla.

(Hina)

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi, evo kako se ona zabavlja dok svi o njemu pričaju!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić Hana Huljić +4 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila svim znatiželjnicima, par već i živi zajedno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene