mnogi su se pitali...

Adele konačno progovorila o dečku kojeg je skrivala, a odgovorila je i na glasine kojima ne mogu pobjeći već neko vrijeme

Adele i Rich Paul Adele i Rich Paul Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Adele i Rich Paul - 2 Adele i Rich Paul - 3 Adele i Rich Paul - 4 Adele i Rich Paul - 1 Adele - 4 Adele - 3 Adele - 2 Adele Adele Adele +10 Adele Galerija

Pjevačica Adele za američku je verziju časopisa Elle progovorila o vezi s novim dečkom Richom Paulom pa otkrila koliko je sretna.

Pjevačica Adele za američku je verziju časopisa Elle otkrila kako se osjeća u novoj vezi s Richom Paulom kojeg je neko vrijeme pokušavala sakriti od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Hm... Adele uhvatili bez trunke šminke, ali i u pomalo čudnom raspoloženju nakon što je bila u našem susjedstvu

Adele je otkrila kako je s Richom vrlo sretna, a o ovom dvojcu krenula su i šuškanja o zarukama nakon što je na dodjeli glazbenih nagrad Brit Awards viđena s velikim dijamantnim prstenom.

Ipak, pjevačica je te sumnje opovrgnula rekavši da samo voli skupi nakit.

''Nisam zaručena. Jednostavno volim vrhunski nakit'', rekla je kratko.

"Nisam se udala. Nisam se udala. Samo sam zaljubljena. Sretna sam kao što ću uvijek i biti. Mogla bih se i udati", priznala je Adele.

Otkrila je i bi li htjela imati još djece.

"Nikada nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam Paulom. Definitivno želim još djece. Domaćica sam, a stabilan život pomaže mi u glazbi", izdvojila je u intervjuu.

O vezi Richa i Adele šuškalo se od prošlog ljeta, a par je prvi put zajedno viđen na košarkaškoj utakmici.

U jednom od intervjua koji je prije nekoliko mjeseci dao za The New Yorker Paul je otkrio kako se druži s jednom velikom pop-zvijezdom, ali je tvrdio da je slobodan.

"Nismo u vezi, slobodan sam. Napišite to", izjavio je tada jedan od najuspješnijih sportskih agenta, koji osim LeBrona Jamesa zastupa i Bena Simmonsa te Trae Young.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Ipak, vezu su potvrdili zajedničkom fotografijom na Instagramu, a Adele je objavila nekoliko njihovih romantičnih fotografija.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Furtwängler i Hubert Burda - 4 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 3 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 1 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 1 +10 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 2 Celebrity Glumica i milijarder rastaju se nakon 30 zajedničkih godina, bili su poznat par, ali su intimu skrivali od javnosti!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Matija Cvek i Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 1 +15 Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata na Dolcu skinuo majicu i napravio pomutnju: "Kumice na aparatima!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene