Nije bila sama

Zamišljena Adele prvi put u javnosti poslije pripitog izlaska, a nikome nije promaknuo detalj zbog kojeg su krenule glasine!

Adele Adele Simon Emmett/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adele Adele (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: Profimedia) Galerija

Adele i Rich Paul uživali su na košarkaškoj utakmici u Clevelandu, a svi su primijetili detalj koji je nedavno pokazala, no ovoga puta ga nije imala uz sebe.

Nakon što je novim studijskim albumom pokorila čitav svijet, Adele je ovih dana uživala u društvu svog dečka Richa Paula. Par su fotografi uhvatili na jednoj košarkaškoj utakmici u Clevelandu, a pjevačica je s Richem sjedila zabundana u jaknu i haljinu leopard uzorka.

Pogledaj i ovo Adele i Rich Paul mnogi su se pitali... Adele konačno progovorila o dečku kojeg je skrivala, a odgovorila je i na glasine kojima ne mogu pobjeći već neko vrijeme

Svi su primijetili i promjene raspoloženja kod pjevačice, ali i kako na prstu nije imala dijamantni prsten s kojim su je uhvatili nedavno na dodjelama nagrada BRIT u Londonu, nakon čega su se proširile priče da su se ona i Rich zaručili. Par ništa nije komentirao, a dosad je sve ostalo samo na glasinama.

33-godišnja Adele počela je izlaziti sa sedam godina starijim sportskim agentom početkom 2021. godine, a zbog njezinih obaveza u posljednje se vrijeme nisu često vidjeli. Procurile su i glasine kako im je veza na klimavim nogama, no čini se da se zle jezike uspješno trude zataškati. 

Nakon razvoda od milijardera Simona Koneckija, s kojim je u braku bila pet godina i dobila sina Angela, Adele je sreću pronašla Richem. O svemu je progovorila za časopis Vogue, na čijoj je naslovnici sve zapanjila izgledom, a priznala je i da je prije njega izlazila s drugim muškarcima.

U intervjuu je zaključila da ju je oduševilo to što Rich nije previše fasciniran njezinom globalnom slavom te istaknula kako je novu ljubav pronašla baš u vrijeme kada je preminuo njezin otac, pa joj je utjehu pružio upravo Rich.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Isplivale Hanine fotografije nastale tek što se spremila za vjenčanje, ovo su prizori zbog kojih je očarala domaću javnost!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene