ima za to 420 milijuna razloga

Njegove filmove često nazivaju glupima i ne štede ga s kritikama, on baš i ne mari za to kao ni za odjeću koju odijeva

Adam Sandler (Foto: Profimedia) Adam Sandler (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler (Foto: Profimedia) Adam Sandler (Foto: Profimedia) +0 Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Galerija

Adam Sandler u karijeri je snimio više od 70 filmova, a trenutno je na setu novog projekta "Hustle" u Španjolskoj.

Adam Sandler (54) jedan je od najosebujnijih i najzanimljivijih holivudskih glumaca kojeg nisu obesrabrili mnogi neuspjesi, a niti naštetili njegovoj karijeri. 

Pogledaj i ovo You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah teen dramska komedija Film koji će biti potpuni hit tinejdžerima, ali je iznimno šarmantan za pogledati i ako ste malo stariji

Sandler je snimljen na setu novog filma "Hustle" u španjolskom gradu Palma de Mallorca. Izgledao je pomalo neprepoznatljivo s bradom i kapom na glavi, a imao je na sebi kratke hlače i majicu s prugicama. Glumac, koji je u karijeri snimio više od 70 filmova, rukama je držao mobitel, tenisice, novčanik i sunčane naočale. 

Kako pišu američki mediji, u središtu filma "Hustle" je nekad ugledni košarkaški skaut koji tijekom puta u Kinu otkrije na ulici fenomenalnog košarkaša i vidi ga kao dobro pojačanje u NBA-u. 

Inače, komičar i sam producira filmove pa često angažira svoju suprugu Jackie (46) s kojom je u braku od 2003. i ona se zbog njega preobratila na židovstvo. Supružnici imaju kćeri Sadie (15) i Sunny (12). 

Zanimljivo je da se Sandler prilikom snimanja uvijek trudi da su lokacije u blizini sportskih dvorana. Naime, u pauzama voli otići zaigrati košarku, a ima naviku igrati ju jednom ili dva puta na dan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Sandler (@adamsandler)

Adam je nekoliko puta zbog svojih filmova osvajao i bio nominiran za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja. Filmski kritičari mu nisu baš naklonjeni, a i javnost je znala biti oštra prema njemu zbog filmova poput "Jack i Jill" u kojem je igrao blizance, brata i sestru. Nazivali su njegove komedije glupim i bezveznim. No nizao je i uspjehe, pa se vrijednost njegove imovine procjenjuje na 420 milijuna dolara i jedan je od 20 najbogatijih glumaca na svijetu.

Sandler, koji je poznat i kao zvijezda koja ne mari baš za odjeću koiju odijeva i često je u ležernim izdanjima, se bavio stand up komedijom prije nego što se probio u Hollywoodu, a za to je zaslužan njegov otac.

"Otac je imao tešku narav zbog koje sam morao razviti humor kojim bih ga smirio", rekao je svojedobno.

Glumac je istaknuo da filmske scene ozbiljno shvaća, pa je tijekom snimanja filma "Billy Madison" u sceni sa igranjem graničara stvarno pogodio dijete loptom. "Bacio sam baš jako loptu na jednog klinca i počeo je plakati, pa su mi prišli njegovi roditelji", ispričao je Adam.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene