Adam Sandler i Cole Sprouse bili su zvijezde filma "Tata od formata", koji je dobro zaradio unatoč tome što ga je kritika pokopala, kao i gotovo svaki Sandlerov film.

Galerija


Prošlo je čak 20 godina od popularnog filma "Tata od formata" u kojem su glavne uloge imali Adam Sandler i Cole Sprouse.

Vezani članci Cole i Dylan Sprouse (Foto: Profimedia) Proslavio se još kao Rossov sin, a evo kako danas živi ovaj nekad preslatki klinac i s kim je u vezi Adam Sandler Publika i kritičari njegove filmove nazivaju glupima, no on se ne zamara: Vježba u dvorištu svoje vile i uživa u životu

Taj nezaboravni dvojac sada se susreo na premijeri Adamova novog filma "Uncut Games" te nas podsjetio na legendarni film u kojem je glumio 30-godišnjeg Sonnyja Koufaxa, kojeg djevojka ostavlja jer po cijele dane ne radi ništa.

Jednog dana na njegovim se vratima pojavio neodoljivi plavokosi klinac u kojem Sonny vidi priliku da dokaže djevojci da može biti odgovorna osoba.

Plavokosog klinca glumili su zapravo braća blizanci Cole i Dylan, no na spomenutoj premijeri pojavio se samo Cole, za kojeg nikada ne biste rekli "da, to je klinac iz tog filma".

Dječaci su tada imali samo 6 godina, a zatim su dobili i ulogu u slavnim "Prijateljima" u ulozi Rossova sina Bena.

Cole je danas crnokosi frajer za kojeg vjerujemo da lomi ženska srca, a bavi se i fotografijom te je već radio sa slavnim časopisima, kao što su Teen Vogue, L'Uomo Vogue, The Sunday Times Style i W Magazine. Gledamo ga i u popularnoj seriji "Riverdale".

Cole je u ljeto 2019. godine prekinuo dvogodišnju vezu s kolegicom iz serije Lily Reinhart, a kako je par sam priznao, bili su jednostavno prerazličiti.

Na spomenuto događanje stigao je u pratnji misteriozne djevojke koja je rado pozirala s njim i Adamom, no nije otkrivao o kome se radi.

Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad