Tko bi rekao?

Jedan od najpoželjnijih pjevača svijeta pokazao svoju mračnu stranu: "Postao je nepodnošljiv"

Adam Levine (Foto: Instagram) Adam Levine (Foto: Instagram) instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Levine (Foto: Getty Images) Adam Levine (Foto: Instagram) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine na Super Bowlu (Foto: Getty Images) Adam Levine na Super Bowlu (Foto: Getty Images) Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Adam Levine na Super Bowlu (Foto: Getty Images) Adam Levine (Foto: Getty Images) +3 Adam Levine (Foto: Getty Images) Galerija

Pjevač Adam Levine po prvi puta u povijesti showa "The Voice" ostao je bez štićenika.

Slavni pjevač Adam Levine, poznat kao frontmen grupe "Maroon 5" ušao je u povijest američke inačice showa "The Voice" zbog ne baš hvalevrijednog ponašanja. 

Pogledaj i ovo PR Kruder & Dorfmeister Kruder & Dorfmeister prvi put u Hrvatskoj izvode svoj live show

Naime, u showu u kojem sudjeluje kao jedan od mentora za pjevačke kandidate, pokazao je tamnu stranu svog karaktera - bahatost. Kako su se promijenila pravila showa pa mentori više ne moraju imati kandidate, Adam Levine je ostao bez ijednog štićenika - što dosad nije viđeno u showu.

Pjevač i frontmen grupe Maroon 5 Adam Levine (40) stoga je napustio show i odlučio se na zaokret u poslovnoj karijeri. Objavio je da se povlači iz projekta i priprema nešto novo. Prije nekoliko tjedana pjevač je zajedno s ostalim mentorima Blakeom Sheltonom (42), Kelly Clarkson (37) i Johnom Legendom (40) nastupio na velikom NBC-jevom predstavljanju novih projekata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

smirk😏

Objavu dijeli Adam LevineⓂ️ (@adamlevine79)

Ovo je velika odluka za Levinea s obzirom da u svojstvu mentora sjedi u stolici "The Voicea" od 2009. godine, a već je u početku ovogodišnje sezone pokazivao jasne znake da mu nešto nije po volji. Dok su ostali na predstavljanju showa s puno energije nastupali, Levine se jedva pomaknuo s mjesta.

Izvori kažu kako ga je posebno razbijesnilo to što ga kandidadti nisu birali za mentora pa je odlazio sa snimanja, a na nekima se ne bi i pojavio. Prema tvrdnjama zaposlenih veliki glazbenik postao je nepodnošljiv. 

"Nedostajat će mi, od samog početka sudjeluje u emisiji. Prijatelj mi je već dugo", rekao je o svemu John Legend. 

Adama će sad u njegovoj stolici zamijeniti Gwen Stefani. 

Pjevač je nakon svega ipak ostao u dobrim odnosima s televizijskom kućom NBC, pa se suradnja i dalje nastavlja, ali na drugom glazbenom projektu - showu "Songland". 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hitch⊗

Objavu dijeli Adam LevineⓂ️ (@adamlevine79)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene