Opet problemi

Brat slavnog pjevača niže skandal za skandalom: Zaratio s cijelom obitelji, a sad ga je napala i djevojka

Aaron Carter (Foto: Instagram) Aaron Carter (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Carter (Foto: Instagram) Aaron Carter (Foto: Instagram) +0 Aaron Carter (Foto: Instagram) Galerija

Aaron Carter pohvalio se na društvenim mrežama da je ponovno samac, nakon što ga je Melanie Martin fizički napala.

Mlađi brat popularnijeg pjevača i člana Backstreet Boysa Nicka Cartera, 32-godišnji Aaron Carter ponovno puni medijske naslove i to nakon što ga je napala, sada već bivša, djevojka Melanie Martin. U sve se bila umiješala i policija koja je Melanie uhitila zbog nasilja u obitelji i odvela ju u pritvor.

Pogledaj i ovo Aaron Carter (Foto: Instagram) Kako će to završiti? Prije mjesec dana djevojka ga je fizički napala i završila u zatvoru, a sada će mu roditi dijete

Vlasti su u Carterovu kuću stigle nakon poziva te odveli djevojku, jer je on na tijelu imao vidljive ozljede poput ogrebotina po ruci. Prema pisanju TMZ-a njihovoj je svađi prethodio razgovor o trudnoći, Melanie je tvrdila da će dobiti dijete s njim, u što on ne vjeruje jer je uvjeren da ga je varala.

Prije samo tjedan dana par je viđen u zajedničkoj kupnji prstena što je pokrenulo glasine o njihovim zarukama nakon četiri mjeseca veze, a Aaron je bio tetovirao Melanieno ime na lice, točnije iznad desne obrve.

Nakon incidenta na profilu na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira golog torza i na kojoj se jasno vidi spomenuta tetovaža.

"Život neženje nije život za jednog čovjeka", napisao je Aaron. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aaroncarter on

Osim s djevojkom, Aaron ima problema i s vlastitom obitelji, nakon što je s bratom Nickom započeo javni rat optuživši ga da ga je godinama psihički i fizički zlostavljao, ali i da je silovatelj djevojaka, kojima je javno poručio kako neće odustati od pravde za njih.

Nick je zatim zatražio zabranu pristupa njemu i njegovoj trudnoj supruzi jer im je Aaron navodno prijetio da će ih ubiti. U naletu svojih javnih ispada, Aaron je optužio i tragično preminulu sestru Leslie da ga je silovala kada je bio 10-godišnji dječak. 

Zbog pshičke i fizičke iscrpljenosti nedavno je bio završio i u bolnici, što je medijima potvrdila njegova majka June Carter.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene