Aaron Carter, brat glazbenika Nicka Cartera, posljednjih mjeseci zabrinuo je obožavatelje neprimjerenim ponašanjem, a sada je završio u bolnici.

Galerija


31-godišnji glazbenik Aaron Carter posljednjih mjeseci proživljava pravu životnu dramu.

Vezani članci Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević dočekao 77. rođendan u bolnici: "Ne znam što bih više rekao o svom stanju" Marta Fernandes (Foto: Instagram) Bivši najplaćeniji dinamovac završio u bolnici, uz njega je zabrinuta supruga

Mlađi brat puno poznatijeg pjevača The Backstreet Boysa Nicka Cartera prije nekoliko mjeseci započeo je javni rat s bratom optužujući ga da ga je godinama psihički i fizički zlostavljao, ali i da je silovatelj djevojaka, kojima je javno poručio kako neće odustati od pravde za njih.

Nick je zatim zatražio zabranu pristupa njemu i njegovoj trudnoj supruzi jer im je Aaron navodno prijetio da će ih ubiti.

U naletu svojih javnih ispada, Aaron je optužio i tragično preminulu sestru Leslie da ga je silovala kada je bio 10-godišnji dječak.

Zatim je istetovirao pola lica, svađao se s obožavateljima na društvenim mrežama i slično, a mnoge je jako zabrinulo takvo ponašanje s obzirom na to da je Aaron poznat i po ovisnosti o drogama te dijagnosticiranom čitavom nizu raznih psihičkih problema, među kojima su i bipolarni poremećaj, depresija i shizofrenija.

Iako se činilo kako se malo primirio, njegova mama objavila je fotografiju na kojoj njezin sin leži u bolničkom krevetu te ne izgleda nimalo dobro.

"Mama će se pobrinuti za tebe", napisala je June Carter pored fotografije na kojoj Aaron prima infuziju, a na Twitteru je objasnila da će ona idućih dana voditi njegove profile na društvenim mrežama.

Otkrila je i da je Aaron dobro te da se radi samo o iscrpljenosti zbog nastupa i putovanja, iako mnogi nisu povjerovali u to s obzirom na to da Aaron ipak nije tako velika zvijezda, iako si umišlja da jest.

Mišić do mišića: Severina možda ima 47 godina, ali i dalje izgleda kao tinejdžerica