Sve bizarniji istupi

Skandalozni pjevač istetovirao lice s likom puno slavnije kolegice, obožavatelji mu zvali policiju

Aaron Carter (Foto: Instagram) Aaron Carter (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Carter (Foto: Instagram) Aaron Carter (Foto: Instagram) Aaron Carter (Foto: Instagram) Aaron Carter (Foto: Instagram) Aaron i Leslie Carter (Foto: AFP) Aaron i Leslie Carter (Foto: AFP) Nick i Aaron Carter (Foto: AFP) Nick i Aaron Carter (Foto: AFP) Aaron Carter (Foto: Instagram) +0 Aaron Carter (Foto: Instagram) Galerija

Aaron Carter posljednjih tjedana puni novinske stupce bizarnim ponašanjem i tvrdnjama.

31-godišnji pjevač Aaron Carter ne prestaje šokirati javnost.

Pogledaj i ovo showbuzz Kao podsjetnik? Kako 'prikladno': Chris Brown na vrat istetovirao pretučenu ženu!

Riječ je o mlađem bratu slavnog Backstreet Boya Nicka Cartera koji je nedavno tražio zabranu pristupa za brata zbog navodnih prijetnji kako želi ubiti njegovu suprugu i njihovo nerođeno dijete.

Aaron je demantirao takve napise, no momentalno je uzvratio optužbama kako je njegov brat silovatelj maloljetnica, a da je i njega sa svega 10 godina silovala njegova sestra Leslie koja je preminula 2012. godine od predoziranja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐿Ø𝒱Ë 𝑀𝑜𝓃ë𝓎 𝒢𝒶𝓃𝑔 (@aaroncarter) on

Također, Aaron tvrdi kako ga je stariji i uspješniji brat godinama psihički i fizički maltretirao, no mnogi su posumnjali u takve navode zbog činjenice kako Aaron ima brojnih psihičkih problema.

Također, pjevač nikada nije skrivao ovisnost o drogama, no dio njegovih obožavatelja čvrsto stoji uz njega.

I taman kad smo pomislili kako se drama u pomalo zaboravljenoj obitelji Carter smirila, Aaron je otišao korak dalje te si istetovirao lice likom Rihanne kao meduze. Bila je to njezina legendarna naslovnica iz 2013. godine za slavni časopis GQ.

Tijekom njegovog tetoviranja policija je zaprimila nekoliko poziva njegovih obožavatelja koji su posrnulog idola nastojali spriječiti u toj namjeri, no nisu uspjeli. Nakon što je pokazao rezultat višesatnog pikanja, javnost ga nije štedjela u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐿Ø𝒱Ë 𝑀𝑜𝓃ë𝓎 𝒢𝒶𝓃𝑔 (@aaroncarter) on

"Trebaš pomoć, ovo postaje alarmantno", "Nevjerojatno je što ćeš sve učiniti za malo pažnje", "Izgledaš i ponašaš se kao klaun", samo su neki od njih. Osim toga, Aaron je dignuo živce tvrdnjom kako je on trenutno "najveća stvar u svijetu glazbe".

Što je sljedeće, bojimo se i pomisliti. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) +7 Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Celebrity Poslije bolnog razvoda prepustila se plastičnim operacijama i teretani te potpuno transformirala izgled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene