Buran život Aarona Cartera doveo je do ruba. O svojim problemima konačno je odlučio javno progovoriti.


Bivša teen zvijezda Aaron Carter javno je progovorio o problemima s kojima se nosi proteklih godina. Nakon što je nedavno priznao da voli žene i muškarce, brat slavnog Nicka Cartera iz Backstreet Boysa otkrio je da i da je ovisan o lijekovima, ali i estetskim zahvatima. "Često stavljam filere. Restylane, Voluma, Rejuviderm, sva tri sam uzeo i nastavit ću s tim. Zbog toga se smijem kad pogledam u ogledalo", rekao je 29-godišnji Aaron gostujući u emisiji "The Doctors".

Govoreći o teškoj prošlosti u jednom trenutku se slomio i kroz suze izjavio da je prilično zgodan dečko, a kao svoju manu istaknuo je mršavost. "Ljudi mi se rugaju na društvenim mrežama jer sam tako mršav. Žao mi je što su mi prsti tako mršavi. Žao mi je što vam se ne sviđa kako izgledam", izjavio je Aaron u suzama.

Težak period glazbenik, koji je nedavno priveden zbog posjedovanja droge, pokušao je prebroditi uz pomoć antidepresiva koje često nabavlja ilegalno. "Liječnik mi je prepisao Xanax, Klonopin i Oxycodon. Ne miješam te lijekove, uzimam ih da bih se riješio boli, stresa ili tjeskobe. Ne želim uzimati te lijekove. Ali, ako ih nemam, a liječnik mi ne želi dati novi recept, odem na ulicu i kupim ih ilegalno. Nemam problem reći to, moj liječnik to isto zna. Moj otac uvijek je rekao da istina oslobađa pa sad govorim istinu", izjavio je emotivni Carter čiju je priču prenio Daily Mail.  Za kraj je poručio kako se namjerava skinuti s lijekova jer ne želi da ga zadesi sudbina njegove sestre koja je preminula uslijed predoziranja antidepresivima. "Samo želim da svi budu sretni", zaključio je Aaron.

Aaron Carter (Foto: Getty)