Vrući nastup

A što kaže sama Beyonce? Pogledajte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bilo je teško probiti se kroz masu ljudi koja je pokušavala doći do glavne zvijezde, no nekima je to uspjelo.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić i Slavko Sobin - 2 Svijet mašte Ton, kamera, akcija: Vodimo vas iza kamera najgledanijih projekata i otkrivamo kako nastaje TV čarolija!

Beyonce je osigurala da se o njezinom nastupu na Superbowlu priča još danima, a svakom sljedećem izvođaču bit će teško nadmašiti pjevačku divu. 31-godišnju zvijezdu ulovili su novinari američke kuće Extra TV nakon nastupa, te su nam omogućili uvid u djelić atmosfere u New Orleansu.

Reporterka Maria Menounos htjela je Beyonceinu reakciju odmah nakon silaska s pozornice –'Hvala vam, želim ići u Disney World', kratko je rekla u euforiji. Kasnije ju je u backstageu ulovio i novinar AJ Calloway kojemu je otkrila kako je ovo bila odlična ženska večer, aludirajući na svoje kolegice i prijateljice Aliciu Keys i Jennifer Hudson.

'Tako sam ponosna, ovo je bio predivan dan. Sav naporan posao se isplatio, pet mjeseci priprema da bi sve bilo savršeno. Prekrasno je bilo, zaista fantastična noć za mene i djevojke', poručila je Beyonce.

>> Čim je sišla s pozornice pojurila je suprugu u naručje!

Nakon što je završila svoj 15-minutni show na poluvremenu Supebowla, nestalo je struje.

Mnogi su se raspisali da je Beyoncein nastup bio tako vruć da je to bilo preveliko opterećenje za stadion, pa se sama utakmica mogla nastaviti nakon što se struja vratila 35 minuta poslije showa. 'Zar je nestalo struje?', smješkala je Beyonce.

I mnogi drugi poznati uzvanici bili su oduševljeni Beyonceinim nastupom. Samo riječi hvale imali su John Travolta, Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria Thomas, Dr.Oz, i mnogi drugi...

>> Beyonce održala obećanje: Stiže u Zagreb!

Kako se vama svidio show koji je priredila Beyoce? 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene