Noor Alfallah svjetskoj je javnosti postala poznata vezom sa 75-godišnjim rokerom Mickom Jaggerom.

Galerija


Čini se kako je 23-godišnja filmska producentica slaba na starije muškarce.

Vezani članci Angelina Jolie i Clint Eastwood Priča o stravičnim otmicama i ubojstvima dječaka ostala bi neispričana da se slučajno nije našla u pravim rukama Melanie Hamrick Pokazala čime je osvojila 42 godine stariju zvijezdu i rodila mu osmo dijete, zajedno se rijetko pojavljuju

Radi se o Noor Alfallah koja je svjetskoj javnosti postala poznata vezom sa 75-godišnjim rokerom Mickom Jaggerom s kojim su je prvi put povezali 2017. godine.

Nakon prekida viđena je u društvu 57-godišnjeg milijardera Nicolasa Berggruena s kojim je navodno prekinula u prosincu 2018. godine, što se poklapa s činjenicom da on nije viđen ni na njezinom Instagramu od studenog.

A sada se šuška kako je mlada producentica u vezi s 88-godišnjim Clintom Eastwoodom s kojim je viđena na večeri u poznatom celebrity restoranu Craig's u Zapadnom Hollywoodu.

Duo je restoran napustio zajedno, no Noor je novinarima otkrilo kako su samo obiteljski prijatelji, a nipošto ljubavnici. "I moja je obitelj bila tamo, i neki prijatelji. Vjerujte mi, ovdje se ne radi o vezi", otkrila je za The Daily Mail, no na pitanje s kim se sada viđa, kratko je poručila da nema komentara.

Legendarni glumac i redatelj je pak posljednjih nekoliko godina u vezi s 33 godine mlađom Christinom Sanderom s kojom je posljednji put viđen početkom prosinca 2018. godine na premijeri filma "The Mule", no ne zna se je li par u međuvremenu prekinuo.

Nekoliko dana prije nego je viđen sa zanosnom crnkom, Clint je večerao s njezinim roditeljima u još jednom poznatom restoranu u Malibuu.

Inače, vremešni glumac ima čak osmero djece sa šest žena, među kojima su i dvije supruge. 

Rozga pjevala sa suzama u očima dok ju je iz publike pratio bivši zaručnik, evo kako su reagirali kad su se sreli

Prava drama iza pozornice: Karleušin prvi javni nastup nakon pornoafere pošao po zlu

Supruga Tonija Cetinskog nikad atraktivnija, pjevač je u Beogradu nije ispuštao iz ruku