Jamie Lee Curtis još uvijek se može pohvaliti fantastičnom linijom koju itekako voli isticati.

Galerija


Slavna glumica ima 60 godina.

Vezani članci In Magazin: Kako izgledaju kuće slavnih Vrtovi, bazeni, teretane na otvorenom - zavirite u luksuzne domove holivudskih zvijezda! Matija Vuica Haljine Matije Vuice na putu za Hollywood: Spremna je i kreacija za Rumer Willis!

No Jamie Lee Curtis još uvijek se može pohvaliti fantastičnom linijom koju u posljednje vrijeme itekako voli isticati.

Tako je za nekoliko zadnjih pojavljivanja na službenim događanjima izabrala kreacije koje su u prvi plan istaknule njezin impresivni dekolte ili vitke noge, a na nedavnoj dodjeli GLAAD Media nagrada u Los Angelesu odlučila se za crni kombinezon s čipkasto-prozirnim gornjim djelom.

Ispod čipkastog gornjeg djela Jamie je, naravno, imala grudnjak u nude nijansi, no stvorila je optičku varku kao da ispod ne nosi ništa, zbog čega je izazvala podijeljene reakcije javnosti.

S jedne strane tako postoje oni koji smatraju kako ju godine ne bi smjele sprječavati u tome da nosi što želi, dok su drugi bili malo kritičniji te komentirali kako je kombinacija na gornjem djelu bila primjerenija za nekog mlađeg.

Ipak, glumica čitavu večer nije skidala osmijeh s lica koji je najbolji dokaz koliko je sretna i zadovoljna sama sa sobom.  

Otkriveno ime djeteta Meghan Markle i princa Harryja koje uskoro treba doći na svijet?