Nisu štedjeli

5 najskupljih video spotova svih vremena - samo dvije mega zvijezde!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od svih skupih video spotova kroz povijest, (a bilo ih je dosta), 5 najskupljih su djelo samo dva izvođača!

Madonna i Michael Jackson vlasnici su najskupljih video spotova ikada snimljenih. Dok su drugi izvođači snimali spotove kako bi povećali prodaju singlova ili albuma, ove dvije pop legende napravile su od spotova umjetnost. U isčekivanju MTV glazbenih nagrada, prisjetimo se spotova koji su ušli u povijest!

Pogledaj i ovo Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 2 svi pamte scenu s njim na balkonu! Najmlađi sin Michaela Jacksona pravi je misterij za javnost, a njegova najnovija fotografija sada kola internetom

Godine je ne opterećuju – I dalje provocira!

U svakom novom video spotu nadmašivali su sami sebe i nisu štedjeli na produkciji.

Na petom mjestu najskupljih video spotova nalazi se Jacksonov 'Black Or White' koji je košta 4 milijuna dolara. Ovaj je spot istovremeno prikazan na svim glazbenim kanalima u 27 zemalja i imao je preko 500 milijuna gledatelja! originalna verzija spota traje 11 minuta!

Četvrto mjesto drži Madonna sa spotom za pjesmu 'Bedtime Story' koji je koštao 5 milijuna dolara. Madonna je ovaj spot prikazivala u kino dvoranama diljem Amerike. Spot je danas dio stale zbirke u muzeju moderne umjetnosti u New Yorku.

I na trećem mjestu liste najskupljih spotova nalazi se Madonna i spot za pjesmu 'Die Another Day' koji je koštao 6.1 milijun dolara. Spot za pjesmu iz filma o tajnom agentu Bondu, nominiran je za Grammy a pjesma je proglešena šestom najboljom bondovskom pjesmom.

Za promjenu i drugo mjesto pripada Madonni i to za spot 'Express yourself'. Spot je 1989, koštao 5 milijuna i bio je najskuplji ikada snimljen. Bio je inspiriran znanstveno fantastičnim filmom 'Metropolis'. 

Prvo mjesto pripada kralju popa Jacksonu i video spotu za pjesmu 'Scream' i koštao je 7 milijuna dolara. Premjerno ga je vidjelo 64 milijuna ljudi i dobio je Grammy za najbolji video spot.

 

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene