'Time Magazin' objavio je listu najgorih pjesma 2014. godine, Neke su toliko loše da ih možda nikada niste ni čuli


'Time Magazin' objavio je listu najgorih pjesama u protekloj godini. Mi smo odbrali 5 najgorih.

Vezani članci Jessie J Svađa se i miri s poznatim ljepotanom, a sad i golica maštu u bijelom bikiniju koji više otkriva nego skriva Channing Tatum i Jessie J Slavni ljepotan je bos i u zlatnim hlačama iznio smeće pa potvrdio s kim se skriva u karanteni

Neke od ovih pjesma možda nikada niste čuli. Poslušajte pa sami prosuditi jesu li na listi najgorih opravdan ili možda zabunom.

Prvo mjesto uvjerljivo drži 'Rude', Magic! Iako se nalazi na prvom mjestu liste najgorih, video za ovu pjesmu pregledan je preko 300 milijuna puta. 

Na drugom se mjestu nalazi se 'Literally, I Can’t', Play & Skillz featuring Redfoo, Lil Jon, and Enertia McFly. Na YouTubu video je pregledan blizu 3 milijuna puta.

'Masterpiece', Jessie J smjestila se na trećem mjestu. Video je pregledan blizu 4 milijuna puta što i nije neki uspjeha ako ćemo iskreno.

Na četvrtom mjestu nalaze se  'Sun Daze', Florida Georgia Line. Video je pregledan 3 milijuna puta.

Na petom mjestu zasjela je 'All About That Bass', Meghan Trainor. Iako je video pregledan preko 400 milijuna puta, to pjesmu nije spasilo toga da se ne nađe na listi najgorih za 2014. godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook