Smrt kralja popa, Michaela Jacksona, 25. lipnja 2009. godine pogodila je svijet poput munje. A sad slijedi nastavak tog šoka jer su procurile fotografije iz njegove sobe u trenutku smrti.


Malo tko je znao za Jacksonovu ovisnost o lijekovima izvan kruga njemu bliskih osoba. No, sad će to doznati cijeli svijet.

Naime, losangeleska policija je objavila fotografije s mjesta Jacksonove smrti koje je snimio njihov službeni fotograf i koje se koriste kao dokaz.

Vezani članci Lijekovi, ilustracija USKOK podigao optužnicu protiv liječnika: Za 3500 kuna mita pacijentima propisivao lijekove tvrtke drugookrivljenog Slika nije dostupna DETALJI BIZARNE PRIČE: 'Ona je deka u koju se volim zavući'

Ove fotografije su ugledale svjetlo dana u najnovijem sudskom postupku kojeg je pokrenula Michaelova obitelj protiv AEG promotora u čijoj organizaciji je pjevač trebao ponovno krenuti na turneju i nastupiti u engleskoj O2 Areni.

>> Procurili detalji: 'Popio bi skoro cijeli whiskey pa se onesvijestio u hotelu'

A dok se novo suđenje odvija i ponovno otvara tek zacijeljene rane osoba koje su ga voljele, svijet ima priliku zaviriti u sobu u kojoj je Michael proveo svoje posljednje trenutke.

Na fotografijama se tako mogu vidjeti mnogi detalji, a najveću pažnju privlače mnoge razbacane bočice lijekova po sobi, kao i kobni Propofol zbog kojega je Michael na kraju i preminuo.

Podsjećamo, dok se pripremao za povratak na scenu serijom koncerata koje je planirao održati, Jackson je preminuo zbog trovanja Propofolom kojeg je dobio nakon što ga je pogodio srčani udar.

Liječnik koji je o njemu brinuo, Conrad Murray, i koji mu je pjačao dozu Propofola, proglašen je krivim za ubojstvo iz nehaja i trenutno služi četverogodišnju kaznu u losangeleskom zatvoru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook