Uoči jednog od nastupa karijere, Luka Šulić i Stjepan Hauser dali su intervju za Dnevnik.hr.


Oni su već dobili priznanje obožavatelja diljem svijeta, no kada vas pozovu da nastupite na dodjeli Zlatne lopte, znate da ste faca. 2Cellos upravo su to - talentirana gospoda. Uoči nastupa na Zlatnoj lopti za Dnevnik.hr Stjepan Hauser i Luka Šulić otkrili su nam u intervjuu kako su se osjećali uoči nastupa, ali i što planiraju u skorijoj budućnosti.

KAKVA KOMBINACIJA Leona Lewis, 2Cellos, Ronaldo, Messi i Neymar

Vezani članci Stjepan Hauser o novom videospotu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Pune koncertne dvorane na svim kontinentima, a njihovi su nastupi spektakl koji se mora doživjeti Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Hauser je tri puta pao vozački ispit: ''Duhom sam odsutan pa je i za mene i za druge pametnije da ne vozim"

'Ovo je uistinu velika čast za nas, jako smo uzbuđeni, ali je istovremeno i sjajna promocija Hrvatske u svijetu, jako nam je drago da upravo na ovakvoj, nogometnoj prigodi, možemo pokazati da Hrvatska ima još nešto drugačije za ponuditi, osim sportaša i nogometaša! Pripreme teku sjajno i dat ćemo sve od sebe da izvedba bude što bolja. Iako u zadnje vrijeme ne pratimo baš nogomet, kao klinci bili smo strastveni obožavatelji', kažu dečki.

Tko je slađi? Raspjevani Hauser i Rozga ili Šulić i Tamara na kauču?

Trenutno su oboje u sretnim vezama, Stjepan Hauser ljubi Jelenu Rozgu, dok je Luka Šulić u vezi sa zgodnom slovenskom manekenkom. Turneje im stoga nešto teže padaju. 'Nije lako dugo biti odvojen, ali nekako ćemo izdržati, turneje će nam postepeno biti sve kraće', poručuju 2Cellosi. Unatoč velikoj ljubavi, Hauser nema plan obrađivati neki hit svoje cure. 'Budući da smo globalni bend, podjednako zastupljeni u svim krajevima svijeta, nemamo običaj obrađivati pjesme s ovih prostora', komentirali su na ideju da obrade možda neki Huljićev hit.

2CELLOS oduševili publiku u rasprodanom londonskom Apollo kazalištu!

Za njihovu svjetsku popularnost zaslužan je donekle i Elton John, koji im se javlja i danas. 'Ostali smo bliski prijatelji zauvijek... Uvijek nam je bio velika podrška', hvale 'Cellosi' velikog Eltona. Unatoč velikoj slavi koja im se dogodila, kažu da se s popularnošću dobro nose, no priznaju da im je jako naporno. 'Praktički smo pet godina na turneji, po 200 letova godišnje, sada planiramo malo stati na loptu, smanjiti ovaj luđački tempo i pokušati pronaći neki balans... Treba i živjeti u životu, nije sve posao', zaključili su 2Cellosi.

 

With The Man Himself!⚽️ #ronaldo #football #fifa #fifaballondor #2cellos

A photo posted by 2CELLOS (@2cellosofficial) on