iznenadili priznanjem

2Cellos usred spektakla u Sarajevu: "Đe to vodi, ba. Svi smo mi Bosanci"

2Cellos (FOTO: Instagram) 2Cellos (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 2Cellos (FOTO: Instagram) Galerija

Luka Šulić i Stjepan Hauser sinoć su oduševili prepunu Zetru. Na pozornici im se pridružio i Halid, a posebne ovacije dobili su nakon što je Hauser izjavio da su podrijetlom svi oni upravo - Bosanci.

Maestralni dvojac 2Cellos oduševio je svoje poklonike u Sarajevu. U prepunoj Zetri Luka Šulić i Stjepan Hauser napravili su pravi spektakl. U jednom trenutku na iznenađenje prisutnih na pozornici im se pridružio i legendarni Halid Bešlić koji je uz pratnju violončela zapjevao svoj veliki hit "Prvi poljubac".

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

No, nije Halid jedino iznenađenje koje su dečki priredili Sarajlijama. Naime, tijekom koncerta Hauser je ovacije izazvao govorom koji je oduševio njihove obožavatelje iz susjedne BiH.

 

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

"Ovo je naš četvrti put u Sarajevu i svaki put je sve više ljudi. 'Đe to vodi, ba'. Svi smo mi Bosanci. Mogu se zvati zagrebački solisti, sve je to odavde porijeklom. I ja sam Bosanac. Evo njegova (Lukina) baba je Bosanka", izjavio je Hauser i izazvao ovacije, piše Dnevni avaz.

Na sjajnoj atmosferi dečki su publici zahvalili i putem društvenih mreža. "Sarajevo, hvala Vam od srca", napisali su uz fotografiju na kojoj poziraju sa svojim mnogobrojnim fanovima u krcatoj Zetri.

 

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene