Druženje s milijarderima

Nije bio sam! Otkriveno što je Hauser radio na Maldivima

Stjepan Hauser (FOTO: Instagram) Stjepan Hauser (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Stjepan Hauser (FOTO: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser otkrio je što je radio na Maldivima. I ne, na idiličnom otočju nije bio u društvu nove djevojke. S njim je bio Luka Šulić.

Stjepan Hauser proteklih dana mnoge je zaintrigirao svojim objavama na društvenim mrežama. Naš violončelist boravio je na bajkovitim Maldivima. Neki od njegovih obožavatelja odmah su posumnjali da Stjepan u toplijim krajevima uživa u društvu nove odabranice, no to nije istina.

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Čini se da Stjepana nova ljubav još uvijek nije pronašla stoga se na Maldive uputio poslovno i to u društvu Luke Šulića. "Na Maldivima je bilo ludo i nezaboravno, to je zbilja raj na zemlji. Ondje smo svirali na dočeku nove godine na jednom privatnom otoku - naravno milijarderima!", poručili su 2Cellosi.

 

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Nedugo nakon povratka dečki su ponovno zasukali rukave i objavili novi spot i to za pjesmu „My Heart Will Go On“, odnosno pjesmu iz filma „Titanic“. Redatelj spota i direktor fotografije je Aleksandar Kerekeš-Keky s kojim su Luka i Stjepan snimali i spot „Now We Are Free“ iz filma Gladiator.

"Spot smo snimali u filmskom studiju u Bugarskoj i onda je postorodukcija rađena skoro godinu dana. Bio je to veliki projekt!", poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser.

Obrada popularne pjesme "My Heart Will Go On" objavljena je na njihovom aktualnom albumu Score koji dečki promoviraju na svjetskoj turneji u pratnji orkestra. Priliku da uživaju u njihovim čarobnim zvucima imat će i domaća publika. I to 16. ožujka u Splitu i 23. ožujka u Zagrebu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene