Slavni zvjezdani par, David i Victorija Beckham proslavili su 20. godišnjicu braka. Prisjetili smo se njihove ljubavne priče.

Galerija


David i Victoria Beckham jedan su od najpoznatijih parova svijeta, a titulu jednih od najzaljubljenijih supružnika nose već dvadeset godina. 

Vezani članci David Beckham - 1 Uživa u idili s djecom i ističe isklesani torzo, a njegove supruge nema ni na vidiku Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Intervencija slavnih roditelja: Beckhamovi zabrinuti za sina koji u javnosti plače zbog nasilne djevojke

Slavni nogometaš i bivša "Spajsica" upravo su proslavili 20. godišnjicu braka, a tim su povodom na društvenim mrežama podijelili intimu vlastitih života i javno, još jednom, potvrdili koliko je njihova ljubav snažna. 

Kada su se upoznali već su bili zvijezde, no njihova je veza označila novu eru u svijetu medija. Paparazzi su ih opsjedali, obožavatelji slavili, zarađivali su milijarde, a ljubav je cvala. Slatka mala pjevačica i engleski nogometaš upoznali su se dok je Posh Spice još bila u vezi s drugim, a s Davidom je počela varati dečka Stuarta Biltona. 

Ona se ludo zaljubila u njega čim ga je vidjela, uhodila ga je, a on se sramio prići joj. Nakon što se David malo ohrabrio - planula je strastvena ljubav koja nije bila bez svojih trzavica, ali ostala je plamtjeti do danas. 

Tijekom njihovih 20 godina David i Victorija proživjeli su mnoge skandale, prevare, krize. Vjenčali su se 4. srpnja 1999. godine, no slavnog nogometaša uplovljavanje u bračnu luku nije spriječilo da i dalje serijski osvaja djevojke. 

Najpoznatija Davidova afera, koja ga je skoro koštala braka s Victorijom, započela je 2004. u madridskom noćnom klubu s Rebeccom Loos, koja mu je kasnije postala i asistentica. Paparazzi su uskoro ulovili ljubavnike kako se druže na vrlo prisan način no konkretnih dokaza nije bilo, a David je sve poricao. Ipak, jedne je večeri prevršio svaku mjeru i pred očima javnosti s Rebeccom otišao u taksi i odvezao se u noć. Victorija je poludjela, napisala pjesmu o prevari, a David je na kraju ipak shvatio da mu je supruga važnija pa je napustio Rebeccu. 

Međutim, s tom aferom nisu završili i Davidovi preljubi. Manekenka Sarah Marbeck javno je rekla da je s Davidom dvije godine imala aferu. To je bilo prije Rebbece, ali je David to dobro krio od javnosti, sve dok ona nije progovorila. 

Nije ni to bilo sve. 2002. David je završio pod plahtama s kćerkom danskog vikara Celine Laurie koja je kasnije tvrdila da su samo jednu noć proveli skupa. Godinu dana kasnije zavela ga je španjolska manekenka Ester Canadas, a 2009. Mađarica Mariann Fogarasy.

Unatoč svim aferama i Davidovim izletima u krevete drugih ljepotica, Victorija je ostala uz njega i rodila mu četvero djece, sinove Cruza Davida (14), Romea Jamesa (16) i Brooklyna Josepha (20) te kćer Harper (7). Victoria je povodom godišnjice na društvenim mrežama posvetila suprugu emotivnu objavu naglašavajući koliko ga voli, a i David je na svom Instagramu posvetio objavu svojoj supruzi i poručio joj kako je čarobno što su sve zajedno stvorili u 20 godina. 

Bio je miljenik žena koji je volio i muškarce, imao je 11 djece, radio je probleme, a sve su mu opraštali