Večera u Malibuu

17-godišnja kći Cindy Crawford izašla na večeru s misterioznim ljepotanom: Prva ljubav na pomolu?

Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) Kaia Gerber (Foto: Instagram) Kaia Gerber (Foto: Instagram) Kaia Gerber (Foto: AFP) Cindy Crawford (Foto: Getty) Kaia Gerber (Foto: Instagram) +0 Kaia Gerber (Foto: Instagram) Galerija

17-godišnja Kaia Gerber kćer je nekadašnjeg top modela Cindy Crawford i biznismena Randea Garbera.

Mlada manekenka upravo se vratila iz Pariza u kojem je nosila revije na prestižnom Tjednu mode.

Pogledaj i ovo Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Noge kao štapići 16-godišnja kći top modela Cindy Crawford zabrinula obožavatelje mršavošću: Je li ovaj put pretjerala?

Radi se o 17-godišnjoj Kaiaji Gerber, kćeri nekadašnjeg top modela Cindy Crawford i biznismena Randea Gerbera koja je i sama posljednjih godina postala traženo lice u modnom svijetu. To nimalo ne čudi obzirom da smeđokosa ljepotica izgleda identično kao njezina mama u mladim danima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

A čim se vratila kući u Malibu, umjesto odmora i spavanja, manekenka je izabrala večeru s misterioznim ljepotanom za kojeg se pretpostavlja da je njezinih godina.

Restoran su napustili zajedno unatoč činjenici da su spazili paparazze, a odvezli su se u njezinom automobilu.

Ljepotica se odlučila za casual izlazak u prirodnom izdanju u kojem je jednako prekrasna kao i na pisti najprestižnijih revija te najpoznatijim naslovnicama koje često krasi.

I njezin 19-godišnji brat Presley zakoračio je u modne vode, iako ne tako uspješno kao Kaia, no mama Cindy ističe kako se nada da će oboje na prvo mjesto staviti obrazovanje, a ne samo posao, jer imaju vremena za sve. Također, za ovo dvoje slavnih klinaca nikada se nije vezao niti jedan skandal.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Obitelj je jako povezana, a često ih se može vidjeti na raznim egzotičnim odmorima. Kaia je i bliska prijateljica sa sestrama Hadid i Jenner, što joj donosi dodatnu popularnost.

A radi li se o prijatelju ili prvoj ljubavi, vjerujemo kako ćemo brzo saznati. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco (Foto: Getty) Blanca Blanco (Foto: Getty) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) +0 Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 2 Celebrity 2017. je pokazala međunožje na Oscarima, a od tada pažnju privlači golišavim izdanjima i fotkama

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Adut Akech Bior (Foto: Instagram) Adut Akech Bior (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) +2 Adut Akech Bior (Foto: Instagram) Celebrity Prelijepa manekenka dio djetinjstva provela je u izbjegličkom kampu, a danas svi žele raditi s njom

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sid Vicious (Foto: Profimedia) Sex Pistols (Foto: AFP) Sid Vicious (Foto: Profimedia) Sid Vicious (Foto: Profimedia) +0 Sid Vicious (Foto: Profimedia) Celebrity Legendarna ljubavna priča koja je bila osuđena na propast, a završila je tragično

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene