17-godišnja Kaia Gerber kćer je nekadašnjeg top modela Cindy Crawford i biznismena Randea Garbera.

Galerija


Mlada manekenka upravo se vratila iz Pariza u kojem je nosila revije na prestižnom Tjednu mode.

Vezani članci Kaia Gerber i Pete Davidson Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet Presley Gerber i Charlotte D\'Alessio (Foto: Profimedia) Mamina slika i prilika: Sin jedne od najuspješnijih manekenki svih vremena lomit će ženska srca

Radi se o 17-godišnjoj Kaiaji Gerber, kćeri nekadašnjeg top modela Cindy Crawford i biznismena Randea Gerbera koja je i sama posljednjih godina postala traženo lice u modnom svijetu. To nimalo ne čudi obzirom da smeđokosa ljepotica izgleda identično kao njezina mama u mladim danima.

A čim se vratila kući u Malibu, umjesto odmora i spavanja, manekenka je izabrala večeru s misterioznim ljepotanom za kojeg se pretpostavlja da je njezinih godina.

Restoran su napustili zajedno unatoč činjenici da su spazili paparazze, a odvezli su se u njezinom automobilu.

Ljepotica se odlučila za casual izlazak u prirodnom izdanju u kojem je jednako prekrasna kao i na pisti najprestižnijih revija te najpoznatijim naslovnicama koje često krasi.

I njezin 19-godišnji brat Presley zakoračio je u modne vode, iako ne tako uspješno kao Kaia, no mama Cindy ističe kako se nada da će oboje na prvo mjesto staviti obrazovanje, a ne samo posao, jer imaju vremena za sve. Također, za ovo dvoje slavnih klinaca nikada se nije vezao niti jedan skandal.

Obitelj je jako povezana, a često ih se može vidjeti na raznim egzotičnim odmorima. Kaia je i bliska prijateljica sa sestrama Hadid i Jenner, što joj donosi dodatnu popularnost.

A radi li se o prijatelju ili prvoj ljubavi, vjerujemo kako ćemo brzo saznati. 

2017. je pokazala međunožje na Oscarima, a od tada pažnju privlači golišavim izdanjima i fotkama

Prelijepa manekenka dio djetinjstva provela je u izbjegličkom kampu, a danas svi žele raditi s njom

Legendarna ljubavna priča koja je bila osuđena na propast, a završila je tragično